Odesláno 27. ledna 2022 3 roky 3 hours ago, Evzen said: Ani pri nejlepsi vuli nevidim na fotkach zadny konektor, do ktereho by se dalo zastrcit opticke vlakno... Zrejme hovorime kazdy jazykem jineho kmene a nerozumime si v zakladni terminologii. No nevadi, ja se uz do techto debat dal michat nebudu, sem zjevne nepatrim a tedy bohuzel nedokazu pomoct. Převod z optiky na ethernet se děje na L2 ONT (viz obrázek), to je jen "hloupý" převodník. Ten je většinou umístěný v datovém rozvaděči nebo technické místnosti a za ním je metalickým kabelem připojený výše zmiňovaný router. 3 hours ago, Kerzak0v said: Takto vypada status kanalu primo v administraci routeru. Takto v Když se podívate na hlavní stranku administrace modemu, začíná přidělená IP adresa 100.69.xxx.xxx? - Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Praha
Odesláno 1. února 2022 3 roky Hodnoty IP adresace jsou nastaveny na 192.168.xxx.xxx takze i pridelena IP adresa zacina takto. Mela by zacina na 100.69.xxx.xxx? Jsou tedy nejake dalsi tipy, kdyz kanaly nicim rusene nejsou? 😞 @Ondra - Vodafone dnes jsem zkusil PS5 konzoli pripojit sitovym kabelem a ani pri pripojeni sitovym kabelem se nedokazalo pripojit k hernim serverum. Problem tedy vypada, ze je v samotnem Vodafone pripojeni, ne u wifi. Co mohu udelat v tomto pripade? (jeste pripominam, ze kdyz konzoli pripojim pres na wifi hotspot z meho telefonu, kde sharuji mobilni data od T-Mobile, tak vse funguje jak ma)
Odesláno 8. února 2022 3 roky @Kerzak0v Já jsem myslel IP adresu na WAN portu, měla by být vidět ve statusu modemu. - Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Praha
Odesláno 23. března 2022 3 roky Zdravim vsechny - nefunguji mi nektere online sluzby pri pripojeni pres Vodafone internet, jako napriklad pripojeni k hernim serverum na PS5 (EA online) nebo aplikace NFL Gamepass na Smart TV. Dostanu bud hlasku, ze se k serveru neda pripojit, nebo se mi stale toci kolecko pripojovani, ale k pripojeni nedojde. Tento problem je ikdyz mam TV/PS5 pripojenou pres wifi i primo kabelem. Kdyz pripojim TV/PS5 k jinemu internetu nez je Vodafone (napriklad pres mobilni data sdilena wifi hotspotem), tak vse v poradku funguje. Nema Vodafone blokovane nejake porty k podobnym sluzbam nebo tak neco?
Odesláno 23. března 2022 3 roky Nemá, jakou technologii konektivity máte? FTTH přes Cetin? Či FTTH od Vodafone? Nebo snad Quadruple FTTH? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. března 2022 3 roky Nerozumim otazce 🙂 kde a jak to zjistim? Upraveno 23. března 2022 3 roky uživatelem Kerzak0v
Odesláno 23. března 2022 3 roky v sámošce by měl bejt přesnej název toho internetu 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. března 2022 3 roky Tak to je asi FTTH. Ale od koho? To je otázkou. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.