Odesláno 26. března 2022 3 roky Po přechodu na vodafone tv se nedá sledovat Sport 1,2 a to konkrétně formule 1. Každou chvilku se to kousne a potom nesedí zvuk s obrazem. Je to stejné na telefonu i na tabletu, na datech i na wifi. Připojení je dostatečné. Existuje nějaké řešení? Nebo tohle je katastrofa.
Odesláno 26. března 2022 3 roky Dneska to šlo, ale včera byl zvuk i o 10s někde jinde. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 27. března 2022 3 roky jedná se pouze problém při sledování APP nebo i přes STB na DVBC? - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 27. března 2022 3 roky Při tom zpoždění to byla aplikace na Androidu. STB nepoužívám, jen samotnou TV s kartou. Na DVB-C jsem na takový problém nenarazil. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 27. března 2022 3 roky Potvrzuji také, sledoval jsem v aplikaci na tabletu a pak i na mobilu, bylo to celkem na nervy. V tu dobu jsem byl mimo možnost porovnat s DVB-C. Díval jsem se později do archivu, ve zpětném přehrání je to už v pořádku. - - - - Praha
Odesláno 28. března 2022 3 roky Centrum péče Pěkný den, mrzí mě, že vám to pokazilo sledování závodů 😞 Informaci jsem už kolegům předal takto obecně, nicméně pokud jste to třeba už neudělali, doporučuji potíže nahlásit s konkrétním příkladem a popisem situace také přímo k vaší službě Vodafone TV přes 800770077 nebo případně přes https://tam.je/forum. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky Dnes jsem sledoval Sport 1 přes aplikaci v telefonu (Androdi 11) a sekání bylo hrozné. Zamrzání obrazu 2 - 10 sekund a zvuk uplně mimo. Na stejném zařízení ostatní programy v pořádku. Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky Mám ty samé problémy. Já na iphonu. Nejnovější iOS a aktuální verze aplikace Vodafone TV.
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky mě sport 1 i 2 fungují bez problémů Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 26. dubna 2022 2 roky Centrum péče Hezké odpoledne, kolegové situaci s kanály Sport 1 a 2 prověřovali a podařilo se jim zmiňované potíže odstranit. Tak věřím, že nyní už to bude v pořádku 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.