Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Po přechodu na vodafone tv se nedá sledovat Sport 1,2 a to konkrétně formule 1. Každou chvilku se to kousne a potom nesedí zvuk s obrazem. Je to stejné na telefonu i na tabletu, na datech i na wifi. Připojení je dostatečné. Existuje nějaké řešení? Nebo tohle je katastrofa.

• Slamb změnil název na Sekání Sport 1 a 2
Odesláno

Dneska to šlo, ale včera byl zvuk i o 10s někde jinde.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

jedná se pouze problém při sledování APP nebo i přes STB na DVBC?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Při tom zpoždění to byla aplikace na Androidu. STB nepoužívám, jen samotnou TV s kartou. Na DVB-C jsem na takový problém nenarazil.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Potvrzuji také, sledoval jsem v aplikaci na tabletu a  pak i na mobilu, bylo to celkem na nervy. V tu dobu jsem byl mimo možnost porovnat s DVB-C. Díval jsem se později do archivu, ve zpětném přehrání je to už v pořádku.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  • Centrum péče

Pěkný den, mrzí mě, že vám to pokazilo sledování závodů 😞 Informaci jsem už kolegům předal takto obecně, nicméně pokud jste to třeba už neudělali, doporučuji potíže nahlásit s konkrétním příkladem a popisem situace také přímo k vaší službě Vodafone TV přes 800770077 nebo případně přes https://tam.je/forum

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem sledoval Sport 1 přes aplikaci v telefonu (Androdi 11) a sekání bylo hrozné. Zamrzání obrazu 2 - 10 sekund a zvuk uplně mimo. Na stejném zařízení ostatní programy v pořádku.

• Super
  • Start
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Šumperk
Odesláno

Mám ty samé problémy. Já na iphonu. Nejnovější iOS a aktuální verze aplikace Vodafone TV. 

Odesláno

mě sport 1 i 2 fungují bez problémů

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče

Hezké odpoledne, kolegové situaci s kanály Sport 1 a 2 prověřovali a podařilo se jim zmiňované potíže odstranit. Tak věřím, že nyní už to bude v pořádku 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague