Odesláno 21. října 2022 2 roky Ahoj, také se mi dostal do ruky oneplus nord n10 5G. Nicméně 5G tam není, či to neumí.. Maximálně 4G+, simkou to nebude, myslím, předtím jsem měl redmi Note 10 5G a v pohodě se vždy 5G zobrazila. U toho N10 5G není ani v nabídce, beru to jako podfuk. Přiídomek 5G, ovšem jen na papíru, dále jsem objevil, že prezentované warp nabíjení 30W je také nesmysl, telefon umí pouze 10W tj. 5V a 2A. Ať je to jak chce, oneplus už nikdy nechci.
Odesláno 21. října 2022 2 roky 5G na mém Nord2 funguje, ale stále výrobce nepodporuje VoLTE u českého Vodafonu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 21. října 2022 2 roky Mám Nord (AC2003), 5G i VoLTE u VF jede. Warp taky. Žena má novější Nord (DN2103), Warp i VoLTE taky v pohodě. 5G nedokážu komentovat, nemá VF, nepoužívá 5G nebo nemá kartu, která by to uměla. Ten její teď dostal update na Android 12. Nakolik už je z toho OPPO nebo nakolik ještě OnePlus těžko říct. Pořád se to jmenuje OxygenOS. Upraveno 21. října 2022 2 roky uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 22. října 2022 2 roky Mám už taky Android 12 a je v něm hodně vylepšení (alespoň pro mě). Jediné, co stále chybí je to VoLTE. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.