Odesláno 2. dubna 2022 3 roky Na stejný problém je stejná odpověď, takže řešení bude možná stejné jako jsem popsal výše. V 1. 4. 2022 v 12:32, tomus napsal: S velkou pravděpodobností to bude špatným signálem na jednom nebo dvou multiplexech (frekvencích). Tady máš odkaz na seznam multiplexů, tak si to porovnej s tím co ti nejede. https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2022 3 roky Rozumím tomu a chápu že pravděpodobně to bude a je špatným signálem na určitých multiplexech. Ale z ničeho nic? Vše normálně fungovalo a nejdou není signál? Na jiné televizi se STB jdou všechny programy normálně.
Odesláno 2. dubna 2022 3 roky Na popis problému "Mám úplně stejný problém." předpokládám, že byly také aplikované předchozí rady na vyhledání závady. S jakým výsledkem? - - - - Praha
Odesláno 2. dubna 2022 3 roky Nebyly. Zatím jsem nedělal nic. Nese to pro mě určité komplikace( TV na zdi, kabely schovaný, atd...), ale samozřejmě to kontrolovat budu. Spíš mě zaráží, že vše bylo funkční a bez jakéhokoliv vnějšího zásahu to najednou nejde. Další věc je, že mám bohužel podobné zkušenosti už z minulosti (UPC), kdy z ničeho nic začaly třeba "kostičkovat" určité programy a nepomohla žádná výměna koaxiálu apod. Po pár dnech se problém vyřešil sám a vše opět fungovalo.
Odesláno 2. dubna 2022 3 roky Tak zatím nevíme co konkrétně kostičkuje. Třebas to v okolí nebo jinde zlobí i někomu jinému - pak by to bylo jak popisuješ, že se to "samo" opraví. Nebo je to již zmiňovaná kolize s novým 5G vysílačem v okolí, zatím nevíme které jsou to frekvence a na jaké adrese. Komplikace jsou vždy, buď se překonají, nebo se to nechá tak jak to je. - - - - Praha
Odesláno 2. dubna 2022 3 roky Zavolat na VF a nahlásit závadu. Měl by dojet technik proměřit signál na výstupu účastnické zásuvky, pak proměřit totéž u TV a bude jasno, jestli je závada na straně VF nebo u účastníka v jeho domovních rozvodech (případně tedy díky rušení signálem mobilních operátorů). - - - - -
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Tak se vracim,kabelem to neni,dala jsem jiny kabel a te programy nefunguji,uz jsem jelen,jak je mozny ze na kabel dcery to jede a i na ostatni ne,kabel dcery je obyc koaxialni jak i u te druhy tv.Na vodafone volano ve ctvrtek a stale neozvali,na technicky se proste neprobojujes,ne chteji pripojit Upraveno 4. dubna 2022 3 roky uživatelem juliana
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky @juliana Jestli rozdvojení nedělal technik, pak stejně nepomohou. Nabídnout mohou vybudování druhé zásuvky za 555Kč a na to pak není třeba se probojovávat na technickou podporu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky A stejným kabelem, když se připojí druhá TV tak jede? Co znamená, že programy nefungují? Hlásí to něco? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.