Odesláno 3. dubna 2022 3 roky Zdravím, mám dotaz, dostal jsem setobox kaon kcf-sa900pc0 (edc) a zajímá mě, jestli ho můžu použít , popřípadě kde mohu získat další dekódovací kartu. Měl by být z osobního vlastnictví, ale jistotu nemám, Dá se to nějak ověřit pomocí sériového čísla? Děkuji za odpověď
Odesláno 3. dubna 2022 3 roky Podle sériového čísla se to ověřit dá, často se to dá také poznat podle toho že odprodaná zařízení mají na štítku červený puntík, ale obávám se že kartu už k němu zřejmě nedostaneš, možná jedině za předpokladu že tvůj účet ještě nebyl migrován do systémů Vodafone a ani jeho migrace není ještě v přípravě, protože Vodafone neumožňuje do svých systémů vkládat již použitá zařízení. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Už to nelze, vzhledem k tomu, že do ukončení migrací nám zbývá kratší doba než ta, která je nutná pro zaslání právní komunikace, už jsou prakticky všichni v přípravě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Centrum péče @Rasty_cze Hezký den, jak už tu zaznělo, odkoupená zařízení už není možné připojovat do sítě, takže box je v tomto případě už nepoužitelný. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky @Ondra - Vodafone Zajímalo by mne, zdali je to (u zařízení které Vodafone dál nabízí) z technických důvodů, nebo je to obchodní politika. Například u modemu Compal nebo CA modulu. - - - - Praha
Odesláno 4. dubna 2022 3 roky Centrum péče @marian.lozi Chápu, že vás to zajímá, ale tady bych musel hádat... V zásadě každé rozhodnutí je obchodní politikou a v některých případech za tím mohou být technické důvody. Osobně si myslím, že v tomto případě to bude kombinace obojího. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.