Odesláno 5. dubna 2022 2 roky Musím něco měnit v inkasu, když jsem absolvoval přechod z UPC na Vodafone? Číslo účtu pod UPC je 0003983815/0300 a pod Vodafonem chtějí 217077033/0300 Mám to změnit, nebo si to přepinknou sami? Dík Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno
Odesláno 5. dubna 2022 2 roky Sami si svolení k inkasu na jiné číslo účtu u vás v bance asi nezmění. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. dubna 2022 2 roky Někdo tu psal ( myslím, že Ondra z Vodafone ) , že není problém to posílat na stejný účet jako do teď. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 5. dubna 2022 2 roky Autor "přepinknou" - měl jsem na mysli, že pokud nechám číslo účtu UPC, tak nevadí, nemusím pak nic měnit, pojede se dál a bude správně vyúčtováno Upraveno 5. dubna 2022 2 roky uživatelem Jenda Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno
Odesláno 5. dubna 2022 2 roky @Jenda Ano, zatím ano. Pokud bude změna, Vodafone na to bude upozorňovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. dubna 2022 2 roky Centrum péče @Jenda Hezký den, není třeba nic měnit, vše bude dál fungovat 🙂 Vysvětlení najdete také tady: https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/vysvetleni-vyuctovani/vyuctovani-po-prevodu-do-vodafonu/ Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 8. dubna 2022 2 roky Podle mé zkušenosti nestačí změnit číslo účtu Vodafonu v bance zákazníka a podobnou změnu provést v aplikaci Můj Vodafone. Prostě inkaso stále nefungovalo. Třikrát jsem volal do call centra, co s tím je až nakonec tamní pracovnice objevila příčinu spočívající v tom, že Vodafone jako svůj inkasni účet do banky stále posílal ten starý účet používaný když jsem byl exUPC. Ručně to opravila a snad je teď už vše OK. Doporučuji všem radši s problémem zajít na prodejnu a tam vše zorganizovat. On-line metoda je nespolehlivá.
Odesláno 12. dubna 2022 2 roky Byl jsem převeden z UPC v lednu, přišlo pak od Vodafone vyúčtování za únor a březen. Ty jsem zaplatil podle nových údajů na faktuře (tj. nový VS a SS). Chci ale zase používat trvalý příkaz jako u UPC. Zajímá mě proto, zda když použiji staré údaje z UPC (tj. můj původní VS z UPC), tak se vše správně zaúčtuje. Narozdíl od předešlého tazatele jsem totiž už 2x zaplatil podle nových údajů, tak nevím, jestli se původní údaje UPC už nevymazaly.
Odesláno 12. dubna 2022 2 roky @Dinkylinky Po převodu ten VS vlastně přestal existovat, účet původní stále používají. Ručně si to asi budou schopni nějakou dobu párovat, ale bylo by lepší používat některou z podporovaných platebních metod na nový účet. Doporučuji inkaso z účtu, tam se dá i nastavit limit. Takže např vím, že za internet platím 799Kč, tak nastavím limit klidně i jen těch 800Kč, víc si tedy strhnout nemohou. Ale samozřejmě je lepší nastavil ten limit dvojnásobný, pro strýčka příhodu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.