Odesláno 10. dubna 2022 3 roky Dobrý den, u programů Sport 1 a Sport 2 byla ještě minulý rok možnost volby mezi českou a slovenskou zvukovou stopou. Aktuálně však v nastavení vidím pouze českou zvukovou stopu. Můžete mi prosím poradit, kde v nastavení je možné zvolit jinou zvukovou stopu, případně proč najednou zmizela možnost volby slovenské zvukové stopy? Děkuji.
Odesláno 10. dubna 2022 3 roky SLovenská funguje. Zrovna dneska jsem sledoval F1 se slovenskou stopou (i když na začáku jim to nefungovalo). 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 10. dubna 2022 3 roky @dvorakmln To se těžko radí, když neuvedeš na jakém zařízení si to pouštíš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. dubna 2022 3 roky Centrum péče @dvorakmln Dobrý den, na jakém zařízení to zkoušíte? Já jsem to nyní otestoval na Vodafone set-top-boxu možnost přepnutí do slovenštiny se mi nabízí (přes prostřední tlačítko "OK" > jazyk). - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.