Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak jo, tak jsem to zkusil 🤣 

Az to nekdy bude fungovat, dejte vedet. 

IMG_20211203_204407.jpg

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Vodafone, prosím, neberte tohle na lehkou váhu a něco s tím dělejte. Tohle je z vaší strany neskutečnej fail a amaterismus. Netová Vodafone TV opravdu nefunguje skoro nikde. U nás v baráku se to už dokonce řešilo i na bytové schůzi. 😄

Odesláno

Bohužel to nemá smysl psát tady. Tohle je fórum zákazníků Vodafonu. Nikdo z Vodafonu, koho byste tím mohl oslovit, sem nechodí. Občas se tu ukáž @technik, ale obávám se, že ten s tím nic nezmůže. Je potřeba tohle psát na jejich Facebook nebo na Můj Vodafone.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Já přidám svou zkušenost - jako exUPC jsem převeden k Vodafonu před  cca 3 týdny, na běžně používaném Firefoxu 94.0.2 programy TV nespustím (s chybou 1809) , ale pokud použiju na téže sestavě (B550M, Ryzen, 1030, hdmi)  Edge  96.0.1054.43 pak TV funguje normálně.  iVP

Odesláno

To značí chybu v dešifrování. Nemůže to způsobovat nějaké rozšíření, že něco blokuje? V Safe mode ve Firefoxu také nejde?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

V Safe mode to taky končí chybou 1809.

Odesláno

Na Facebooku Vodafone teď několikrát radili při této chybě vymazat data z cookies této webové stránky, ale osobně si myslím že to nepomůže, mě to tuto chybu hází i na mobilu při pokusu otevřít webový přehrávač v prohlížeči Chrome.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Mám do sbírky další číslo chyby: "Nelze získat informace ohledně účtu. Zkuste to, prosím, znovu později. (WA251)".

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Už mi to trošku začíná připomínat scénku z jednoho českého filmu z vojenského prostředí Tichá bolest:

Vodafone: Nějaké dotazy?

Uživatel: Co co znamená chyba WA251 ?

Vodafone: Máte moc řečí, furt pindáte a při politickým školení uživatelů nedáváte pozor. Jinak byste to musel vědět.

Uživatel 2: Já to taky nevím.

Vodafone: Stejně je to, ... tajný.

https://youtu.be/z2WjAy95Kwc

Možná už je načase aby Vodafone ty chybové kódy odtajnil, aby ty dotazy nepadaly stále dokola, ulehčil by tím práci nejen svým uživatelům, ale také operátorům na technické podpoře.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Stacilo by, kdyby to Vodafon misto TV, prejmenoval na "Generator chybovych kodu" a bude klid. Ja to VF napsal, ale reseni neocekavam. 

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague