Odesláno 5. prosince 2021 3 roky před 10 minutami, tomus napsal: Možná už je načase aby Vodafone ty chybové kódy odtajnil, aby ty dotazy nepadaly stále dokola. Spatne. Jestlize se ty hlasky zobrazuji koncovym uzivatelum, tak tam nemaji co delat krypticke kody, ale maji tam byt uzivatelum srozumitelne texty.
Odesláno 5. prosince 2021 3 roky 2 tomus: skvělý film! Dobře, že se zrovna nevysílá, mnozí by viděli jen kód chyby :-) 2 Evzen: no jo, všemu rozumět, do všeho kecat. To určitě. Nic, holoto! :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 6. prosince 2021 3 roky V 5. 12. 2021 v 9:59, iVP napsal: Já přidám svou zkušenost - jako exUPC jsem převeden k Vodafonu před cca 3 týdny, na běžně používaném Firefoxu 94.0.2 programy TV nespustím (s chybou 1809) , ale pokud použiju na téže sestavě (B550M, Ryzen, 1030, hdmi) Edge 96.0.1054.43 pak TV funguje normálně. iVP EDGE jsem zkoušel, tam se pro jistotu jen točí načítání a video se nezapne ani na ty 3 sekundy, jako tomu je u Chrome. 😄
Odesláno 7. prosince 2021 3 roky WA251 – všichni, co máte tuto chybu, smažte cookies a celou cache stránky Vodafone Tv (samotné smazání cookies nemusí stačit). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. prosince 2021 3 roky Nic jsem nemazal a po pár hodinách to šlo. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 10. prosince 2021 3 roky To je nějaká Stand-up komedie od Vodafone? Nebo nějak si to ve spojitosti s jejich nefunkční Vodafone TV nedokážu představit. 😄
Odesláno 10. prosince 2021 3 roky Včera jsem jednal, musím říct, s velmi ochotnou a milou technickou podporou a z jejího vyjádření jsem pochopil, že jakékoliv aplikace jsou v nedohlednu. - - - - Praha
Odesláno 11. prosince 2021 3 roky Jde se vám přihlásit do Vodafone TV ? Dnes to vůbec nejde. Píše to: Nelze získat informace ohledně účtu. Zkuste to, prosím, znovu později. (WA251) Hlásím se s účtem Vodafone TV ( ne Horizon ), který v minulých dnech fungoval.
Odesláno 11. prosince 2021 3 roky WA251 – všichni, co máte tuto chybu, smažte cookies a celou cache stránky Vodafone Tv (samotné smazání cookies nemusí stačit). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. prosince 2021 3 roky Tak promazání cookies pomohlo. A jak donutit Chrome aby si pamatoval uživatelské jméno a heslo neporadíte? Horizon to naprosto v pohodě uměl.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.