Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

To je existence Chrome v100 takové překvapení?  To už připomíná očekávání apokalypsy s přechodem data 1999-2000 :-)

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Přes displayport.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Compal CH7465; Cl karta
  • Ostrava
Odesláno

Z mého pohledu naprosto skandální přístup Vodafone. Místo aby se řešilo, aby to všude fungovalo, tak se vysvětluje, že když se vyskytne tato chyba, znamená to tento problém. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
Odesláno
V 5. 4. 2022 v 15:18, Gorole napsal:

A nemúže to být tím že používám Chrome ve verzi 100?
Chybu v tom případě může způsobovat třímístné číslo verze prohlížeče.
Edit:
Ne nefunguje ani v EDGE prohlížeči.

Chromáka nepoužívám nikde, ale v poslední Opeře a posledním Edge 100 jede. Dva monitory, oba přes DP.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Chyba WT1807 je způsobena typem připojení monitoru.

Ověřil jsem na 3 počítačích a 4 různých kabelech. Funguje mi to na všech počítačích, pokud to zapnu přes hdmi. Přes VGA ani DVI mi to nehraje a vyskakuje mi chyba 1807.

Good Luck!

.. jsem dobrej? :)

Odesláno

@Jiří Zavadil To je ta nejznámější chyba.

https://www.techforum.cz/topic/60743-vodafone-tv-chybějící-funkce-chyby/

+

https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/reseni-potizi-televize-prohlizec/

Citovat

Monitor musí podporovat HDCP (mechanismus pro ochranu digitálního obsahu). Z toho důvodu není možné využívat připojení přes analogová rozhraní VGA a DVI-A nebo dokovací stanici. Podporu HDCP si můžete ověřit přes tento nástroj (funkční v prohlížeči Chrome). Stisknutím tlačítka "get HDCP status" se dozvíte, zda je funkce k dispozici (HDCP is available). V ideálním případě by mělo být HDCP k dispozici pro všechny verze (vybíráte v roletce, kde je možné vybrat od verze 1.0 dále).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak jsem to včera zkusil na AndroidTV boxu DreamTV Mini Ultra HD a chyba MG007. Tak nic. Počkám do července , kdy mi skončí výhodné roční předplatné O2sportpack a přejdu komplet jinam. I s internetem a mobilníma tarifama.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Plzeň - Skvrňany
Odesláno

Ale pro Vodafone je blbý to , že aplikace všech ostatních poskytovatelů tam fungují naprosto bez problémů.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Plzeň - Skvrňany

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague