Odesláno 13. dubna 2022 3 roky Přesně tak. Platím abych tu službu mohl užívat, ne abych poslouchal vysvětlování proč to nejde. Svoje problémy Vodafone přehazuje na zákazníky. Nevidím důvod proč čekat na zázrak. Internet 300 - Komfort Wifi modem, telefon Praha 7
Odesláno 13. dubna 2022 3 roky před 5 hodinami, keramik napsal: Ale pro Vodafone je blbý to , že aplikace všech ostatních poskytovatelů tam fungují naprosto bez problémů. I Netflix ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. dubna 2022 3 roky Ten si neplatím , tak nevím. Ale můžu odpoledne vyzkoušet , jestli aplikace naběhne. Koukal jsem na recenzi toho přístroje DREAMTV Mini Ultra HD a píšou , že Netflix funguje. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 14. dubna 2022 3 roky Koukal jsem na to, podle popisu i podle videi to ale nema Android TV, ale obycejny Android, nevim jak pak maji reseno ovladani... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 14. dubna 2022 3 roky Fungují na tom aplikace pro oba systémy. Třeba O2TV aplikace pro androidTV se ovládá ovladačem a aplikace pro android myší , stejně tak VOYO , Youtube , i Telly co jsem platil loni kvůli anglické lize - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 14. dubna 2022 3 roky Tak fungovat mohou, ale asi nebudou primo v Google app storu, tedy Google play. Netflix tam behat bjde, ale ne FHD ani 4K. Videl jsem ve specifikacich widevine L3. Upraveno 14. dubna 2022 3 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 15. dubna 2022 3 roky V mobilní aplikaci se nejde přihlásit. Chyba je MA218. Lze to nějak vyřešit? Díky. 300 Mb/s - Komfort Compal 3.0 Praha 13
Odesláno 15. dubna 2022 3 roky Celkem mě začíná štvát, dám pauzu, za půlhoďky se vrátím na monitoru jenom hláška "..Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WT1807).." V některých případech to chce ještě i znovu přihlášení 🥵 Sakra, to si to nedokáže navázat/držet to spojení? Na PC není nastaveno žádné uspávání, šetřící režim ani nic podobného. - - - CA modul OVA
Odesláno 15. dubna 2022 3 roky To mě taky děsně dusí... a nemusí jít ani o půl hodiny, stačí si na 10 minut odskočit na cígo a můžeš začít od začátku. Taky mi vadí to věčné každodenní idiotské přihlašování, nezapamatovatelným, vygenerovaným přihlašovacím jménem a heslem, které bohužel nejde změnit. Taky lahůdka. A k šílenství mě dohání, když je časově trochu posunutý program (u většiny pořadů naprosto běžná věc) a pár minut před koncem, většinou v tom nejnapínavějším, ti to najednou utne. Třeba i v půlce slova a skočí to na úplně jiný kanál. Takže se musíš pracně proklikávat zpět na kanál na který si koukal před tím a pustit si začátek následujícího pořadu. Nastavit si nějakou časovou prodlevu, nebo nastavení automatického pokračování v přehrávání, samozřejmě nelze. Proč taky? To by už chtěl uživatel moc! V celém tom jejich "pokročilém nastavení" jdou akorát zapnout či vypnout titulky, nebo zvukový popis... Fakt pokročilé. A o naprosto nepoužitelném a nepřehledném paskvilu "EPG", jak ho hrdě (nebo snad ironicky?) nazvali, snad radši nemluvím... 😕 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 17. dubna 2022 3 roky Aplikace mi vypisuje chybu: Dosáhli jste maximálního počtu zařízení. Odstraňte nějaké zařízení z účtu Můj Vodafone. (WA204) Ale v menu Můj Vodafone -> Služby je počet připojených zařízení 0/10 a žádná zařízení vypsaná nejsou. Co s tím?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.