Odesláno 18. dubna 2022 3 roky Od pátku mám také takový problém. Kdo pomůže? 350 Mb/s - Klasik 4 x CA modul Duchcov
Odesláno 18. dubna 2022 3 roky @Jiří Pešík & @zapka48 Pokud po přihlášení do samoobsluhy Můj Vodafone pomocí čísla Vodafone TV (začíná na 8 nebo 9 a najdete ho například ve Vyúčtování) v sekci Služby (nastavení služeb k vaší Vodafone TV) v části Připojená zařízení můžete spravovat zařízení, nevidíte nic, budete muset zavolat do Vodafone. Pokud tam něco je, smažte zařízení, která již nepoužíváte. V případě, že byste omylem smazali zařízení, které požíváte, nic se neděje, jen se budete muset znovu přihlásit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. dubna 2022 3 roky Tak teď by mě opravdu zajímalo, jestli tam má někdo uvedené něco jiného, než 0/10. Já tam mám totiž úplně to samé. Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 19. dubna 2022 3 roky Já mám to samé. Na tabletu a telefonu funguje tv dobře, v PC (Google Chrome, Edge) je chyba WA204. 350 Mb/s - Klasik 4 x CA modul Duchcov
Odesláno 19. dubna 2022 3 roky Muzete mi prosim rict, zda nekdo realne pouziva Vodafone TV? Za me je to prehlidka nejruznejsich chybovych hlasek! Jeden den to jde, druhy den nepustim nic. Nevim, zda si z lidi delate srandu, ale jak tohle muzete pustit do produkce? Dnes to ukazuje toto:
Odesláno 19. dubna 2022 3 roky měl jsem tam taky 0/10, až po přidání VTV boxu se tam najednou začali objevovat spárovaná zařízení, vč. korektního data přidání - - - - Praha
Odesláno 19. dubna 2022 3 roky @retronNo tak to jsem zvědavý jak to budou chtít řešit u těch kteří mají jenom CA moduly a žádný jiný VTV box nemaj. U rodičů vím že zatím mají 3 ty zařízení ale v menu jim stále svítí nula.
Odesláno 19. dubna 2022 3 roky @slidercz No to by mě taky zajímalo, mám taky jenom CA moduly. Z mého pohledu je celý vodafone v takovém beta režimu...Ale zas to beru z té lepší stránky, podílím se na vývoji. 😀 Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 19. dubna 2022 3 roky Já myslím, že ten limit se týká jen zařízení, stahujících TV přes internet, ne? Kabelová zařízení lze používat čtyři najednou. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 19. dubna 2022 3 roky Stejný problém "Dosáhli jste maximálního počtu zařízení. Odstraňte nějaké zařízení z účtu Můj Vodafone. (WA204)". Řešil jsem to přes telefonickou podporu a opět k ničemu. Resetovali mi se heslo na přístup do Vodafone.tv, výsledek pořád stejný. UPC nebyl výkřik dokonalosti, ale proti tomuto to byla high tech firma. 4. den a pořád nefunkční... a odpověď na e-mail také žádná... třeba za týden, za dva.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.