Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Dobrý den, velmi často dochází k rozházení nastavených programů,nevíte jestli není možnost to zablokovalt ?
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Centrum péče Dobrý den, @Jay, máte tím na mysli vlastní seřazení naladěných programů? Nebo jak to případně myslíte, prosím? - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky Já tedy nevím, ale tohle nebude problém CA modulu. Já když jsem potřeboval např po cca roce přidat CT3 (běžel tam nějaký zápas) tak jsem musel přeladit TV ( nemám přidávání jednotlivých frekvencí, nebo jsem to nenašel 🙂 ) A potom přes prográmek pro Samsung si programy seřadím jak to vyhovuje mně. Ale to je vše záležitost TV. CA modul beru jen jako dekodér. Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky V nastavení televizoru by mělo být něco jako automatické vyhledávání nových kanálů, tuhle možnost zkus vypnout. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky Uveďte značku a typ televizoru 🙂 To pomůže rádcům. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky Nejde o automatické hledání nebo ladění, ale o automatickou aktualizaci kanálů. To bývá trochu hlouběji v nastavení kanálů. To jsem taky na všech TV vypnul protože každou chvíli znovu řadit mě nebavilo. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.