Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, velmi často dochází k rozházení nastavených programů,nevíte jestli není možnost to zablokovalt ?

• Martin - Vodafone změnil název na Nastavení programů - CA modul
Odesláno
  • Centrum péče

Dobrý den, @Jay, máte tím na mysli vlastní seřazení naladěných programů? Nebo jak to případně myslíte, prosím? 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

Já tedy nevím, ale tohle nebude problém CA modulu.

Já když jsem potřeboval např po cca roce přidat CT3 (běžel tam nějaký zápas) tak jsem musel přeladit TV ( nemám přidávání jednotlivých frekvencí, nebo jsem to nenašel 🙂 )

A potom přes prográmek pro Samsung si programy seřadím jak to vyhovuje mně. Ale to je vše záležitost TV. CA modul beru jen jako dekodér.

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno

V nastavení televizoru by mělo být něco jako automatické vyhledávání nových kanálů, tuhle možnost zkus vypnout.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Děkuji všem za pomoc,automatické hledání tam je,vypnout zřejmě nejde.

Odesláno

Nejde o automatické hledání nebo ladění, ale o automatickou aktualizaci kanálů. To bývá trochu hlouběji v nastavení kanálů. To jsem taky na všech TV vypnul protože každou chvíli znovu řadit mě nebavilo.

• 1000 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Vodafone station, 3 x CA modul
  • Havířov, Podlesí

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague