Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Zdravím, volali mi 3 čísla a nedaří se mi zjistit jestli je to reálné předčíslí, nebo podvod, nedaří se mi to dohledat, vždy se ozvalo jen chrčení, tak snad tady někdo bude vědět. Jsou to: +420 667, +420 628, +420 682
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Taky mi to volalo, velice špatná angličtina v nějakém call centru, buď podvod, nebo nesmysl. Položit, neřešit. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Nejsem odborník, ale asi si někdo (podvodník) změnil caller id. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Pokud to bude hodně obtěžující, pak by měl operátor na vyžádání poskytnout údaje o skutečném čísle, ze kterého bylo voláno (je to ale tuším za nějaký poplatek). - - - - -
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Nebo si tyto předvolby v telefonu úplně zablokovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna 2022 3 roky Centrum péče Hezký den, zkusil jsem odeslat dotaz kolegům, jestli se nám k tomuhle nepodaří zjistit něco víc. Dám sem případně vědět. Obecně pak ale doporučujeme taková neznámá čísla nezvedat a nevolat na ně zpět. Možností je pak samozřejmě i blokace - buď přímo v telefonu, nebo případně i přes nějakou externí aplikaci, tak to osobně dělám já 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 25. dubna 2022 3 roky Centrum péče Hezký večer 🙂 Tak kolegové ta předčíslí prověřovali a jedná se opravdu o neznámé předvolby. Doporučuji proto taková čísla nezvedat a ideálně opravdu blokovat 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.