Odesláno 22. dubna 2022 2 roky zdravím, na PC(Win10pro64) při přihlašování „Vodafone TV“ ve webovském prohlížeči (CHROME, EDGE) se hlásí chyba: Dosáhli jste maximálního počtu zařízení. Odstraňte nějaké zařízení z účtu Můj Vodafone. (WA204). V přehledu připojených zařízení není nic k odebrání 0/10. Tato chyba se mi objevila už vícekrát, druhý den zmizela. Nyní nezmizela a už je tam několik dnů,. Na mobilu (Android12), přihlášení přes aplikaci „Vodafone TV“ funguje perfektně. Co s tím?
Odesláno 22. dubna 2022 2 roky Nejsi první kdo si na tuto chybu stěžuje, objevila se někdy koncem minulého týdne a nějaké rychlé řešení zatím asi není https://www.techforum.cz/topic/61085-nefunkční-zpětné-zhlédnutí/?do=findComment&comment=454374 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. dubna 2022 2 roky @Drápela Zde pomůže jen zavolat na Vodafone. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. dubna 2022 2 roky Centrum péče @Drápela Dobré dopoledne, zavolejte nám prosím ohledně toho na číslo 800 77 77 31, kolegové se na to s vámi podívají a pomůžou vám situaci vyřešit 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 24. dubna 2022 2 roky na číslo 800 77 77 31 se nelze dovolat, neboť nikdo to nezvedne jen automat 😞
Odesláno 24. dubna 2022 2 roky Jestli to nebude tím, že je neděle - den pracovního klidu... - - - - -
Odesláno 25. dubna 2022 2 roky Centrum péče @Lubomir Dobrý den, Lubomíre, jestli se vám nedaří spojit s kolegy po telefonu, tak nám můžete napsat přes https://tam.je/forum/, abychom vám mohli pomoct. Martin - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 26. dubna 2022 2 roky Ahoj, mám stejný problém. Také ve windows 10x64 pod liobvolným prohlížečem. Pokud se o to pokusím na jiné platformě v prohlížeči, která dříve ještě nebyla pro přihlášení k TV použita, pak dostanu stejnou chybu. Z toho usuzuji, že opravdu došlo k přetečení seznamu zařízení. Nicméně, v profilu není možnost tento seznam zařízení spravovat. Navíc vidím jenom nesmyslnou informaci o tom, že je tam 0/10 zařízeni xD Nejhorší na tom je, že z podstaty věci jako uživatel nemám šanci nic vyřešit. Operátor mlží ve smyslu změňte si heslo, odhlaste se a pod. Pak, že mi odpoví technici, ale nikdo nevolal. Asi tam fakt mají problém. A to nemluvím o tom, že po převedení služeb z UPC pod VodafoneTV jsme jako zákazníci získali službu, která je technologicky krokem zpět. Ve webové aplikaci při změně programu a jedno jestli nahrávka, zpětné shlédnutí nebo živák, se aplikace zasekne na chybě přístupu k médiu a pomůže buď refresh nebo odmazání cookees. Aplikace si nerozumí s IPv6, a my, co jsme za IPv6 routerem, máme hold smůlu. Musel jsem si kvůli tomu pořídit další router extra pro TV apku. Náhled chyby
Odesláno 26. dubna 2022 2 roky Řešení Zdravím, informace pro uživatele kteří mají "chybou (WA204-0/10)". Nesnažte se ji opravit typem „vystoupit nastoupit“ a podobně ale volejte servis. Chyba byla pro můj účet opravena. Tato zpráva platí pro den 25.04.2022 a možná několik měsíců kdy asi nadobro zmizí. Tímto děkuji servisu za vyřešení mého problému. PD
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.