Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím. Už delší dobu kostičkuje frekvence 538.000 mhz kde vysílá například CNN Prima News. Kvalita signálu kolísá mezi 50 a 100 velmi rychle. Někdy je to v pořádku a nekostičkuje, ale to bývá spíše výjimka. Ostatní fr. jsou v pořádku. Čím to může být? Nějaké rušení?

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Treba bombardovať Vodafone na Facebooku a technická podpora isto pomôže 😔

Niekde môže byť zarušenie a dovie kde všade môžete byť problém

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
Odesláno
  • Autor

No byl u mě před asi rokem technik upc. Ten nic nezjistil. Zrovna nic nekostičkovalo. Zvláštní je, že to je jen u této frekvence. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

V Brně 29. kanál nevysílá, takže rušení bude od jiného zdroje, než českého DVB. Na této frekvenci můžou bez licence ještě vysílat i bezdrátové mikrofony a podobná audio technika. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
  • Autor

@Marek-26dekuji. Já žádné mikrofony apod nepoužívám, takže jak to mám řešit? Trvá to už docela dlouho.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno
  • Centrum péče

@marek-81 Hezký den, Marku, zavolejte nám ohledně toho prosím na 800 77 77 31, nebo nám napište konkrétní příklady na https://tam.je/forum/, předáme to pak k prověření 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

Ja mel pred lety podobny problem. Technik vsechno premeril, nic nenasel. Nakonec vymenil konektory na koaxu a bylo po kostickovani. V jinem pripade jsem mel kostickovani na druhe TV, 15m vzdalene od zasuvky. Tam byl problemem spatne stineny koaxial. Castecne to napravil anteni zesilovac, ale ne uplne. Koupil jsem tedy kvalitni koaxial a problem zmizel. Zajimavosti je, ze jsem pak musel odpojit ten anteni zesilovac, protoze s nim to na nekterych frekvencich naopak zacalo kostickovat...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno
  • Autor

No asi to budu muset taky zkusit vyměnit konektory. Nějaký tipy na kvalitní prosím? Díky.

Upraveno uživatelem marek-81

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

@marek-81 Cablecon, Technisat ... hlavně lisované = jsou potřeba kompresní kleště.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
  • Autor

@Marek-26diky. No tak to budu muset technika. Šmarja. Furt něco.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague