Odesláno 19. června 2022 2 roky @traminono ty tarify jsou pro klienty Vodafone, to pro mě bylo zavádějící, protože když klient má internet a TV, tak již klientem kvůli tomu jinak na tom nic špatného není 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. června 2022 2 roky Akorát tam nesmí mít telefonní číslo... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 19. června 2022 2 roky Tak to je pochopitelné jestli máš u Vodafonu nějaký tarif za který platíš víc peněz, tak ti žádný operátor nedá jen tak levnější tarif, když by pak měl z tebe menší zisky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. června 2022 2 roky Pak asi nebude problém číslo přenést na nějakou předplacenku a vzápětí se vrátit k VF. - - - - -
Odesláno 19. června 2022 2 roky To už možná jednodužší se domluvit na retenčním. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. června 2022 2 roky No asi vyzkouším OKU. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 19. června 2022 2 roky Zkus, ale hoď telefonický dotaz na operátora a ne v aplikaci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. června 2022 2 roky Mi stačilo si vytáhnout OKU kod a do 15 minut volala retence, proč a co a nabídli mi o 50% levnější tarif... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 20. června 2022 2 roky U mě je problém, že sice jsem administrátor 2 čísel, ale fyzicky je používají manželka s dcerou. A nedovedu si představit, jak byt to řešily s retenčním i kdybych je instruoval do detailu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 20. června 2022 2 roky Prostě by ti předaly telefon, kdyby zrovna volal někdo z VF ohledně lepší nabídky. A toho někoho z VF lze instruovat, aby volal v době, kdy ten telefon můžeš mít k dispozici :) - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.