Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, 

rád bych se touto formou zeptal jestli na Vodafone TV boxech bude k dispozici aplikace Disney+? 

Ideálně, jestli by byla dostupná od 14. června, kdy začíná Disney+ oficiálně v České republice.

Děkuji za odpověď.

Odesláno

Jestli nebude přístupná v boxech,tak na 100% bude přístupná v chytrých tv atd

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Tak já nemám Smart TV, proto se ptám. 😉

Odesláno
  • Centrum péče

@Aisen Zdravím vás, ověřoval jsem to u kolegů a situace je následující. Disney aktuálně spouští aplikaci jen pro koncové uživatele, takže nyní se v set-top-boxech neobjeví. Nicméně do budoucna její přidání nevylučujeme, ale zatím opravdu nemůžu nic slíbit 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

No na jejich stránkách jsem našel: "Jaká zařízení jsou podporována?

Disney+ lze sledovat na mobilních zařízeních, v internetových prohlížečích, na herních konzolích, set-top boxech a smart televizorech."

o něco níže tam však Vodafone TV set-top-box zmíněn nebyl, proto jsem se zajímal. 

Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odesláno

V zahraničí, je Disney+ běžně v boxech. Takže je to otázka času. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Snad. U Vodafone jeden nikdy neví, tak jako s absencí sdílení obrazovky přes chromecast v aplikaci.

• Po letech...
Odesláno

Jako mě by to taky zajímalo je březen 2025 a furt není na vodafone tv  k dispozici 

• Basic
  • -
  • Family
  • Vodafone TV Premium box
  • Kralupy nad Vltavou
Odesláno

Tak si nech set-top box vyměnit za TV3 box, nebo TV Play, ty mají vestavěný Android TV a tam si můžeš aplikaci od Disney stáhnout z  Google play.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tak snad to tam bude fungovat a nebude to jako s Netflixem u TV3 set-top boxu , který tam sice nainstaluješ, ale to je tak vše. Asi by nebylo na škodu, kdyby to bylo na webu  VDF uvedeno jaké streamovací  platformy to může pustit.

image.thumb.png.4cc4cb619b7694134c1f2e7925875652.png

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague