Odesláno 10. května 2022 2 roky Dobrý den,služba Můj Vodafone mi neukazuje služby internet a televize.Byl jsem převeden.Nechodí mi ani faktury ,ani na mail ani na mobil.Poradíte mi někdo??
Odesláno 10. května 2022 2 roky Dobrý den, byl jste převeden pod stejný účet? Nemáte TV a internet pod jiným účtem/loginem? Co říkají sms zprávy k přechodu? Bylo měněno zařízení nebo proběhl převod na dálku? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. května 2022 2 roky To nevím jestli jsem byl převeden pod jiný účet?byl měněn set top box.Jak zjistit jestli to mám pod jiným účtem?nemuzu se ani přihlásit pod číslem služby internetu a TV,tarify k telefonům mi to ukaze.jinak všude stejný login na můj mail. Tak nevím Tak faktury jsem dohledal.přihlášení mám přes mail,tak proto mi to nejde jinak se přihlásit.
Odesláno 11. května 2022 2 roky Centrum péče @broz.patrikPěkné odpoledne, to vypadá, že máte služby převedené pod jiný zákaznický účet, než máte vedené mobilní služby. Pokud byl u vás současně technik ohledně výměny zařízení, obdržel jste v ten den několik SMS zpráv z různých čísel a mezi nimi je také číslo služby, zákaznický účet, číslo plátce, administrátorské heslo a další. Můžeme vám zavolat, abychom to ověřili, jen nás prosím kontaktujte přes https://m.me/vodafonecz, pokud máte účet na Facebooku, je to v tuhle chvíli nejrychlejší. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 31. srpna 2022 2 roky také mám od večera nefunguje správně samoobsluha můj vodafone? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky Zdá se, že někde nastala chyba... Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky @Technikusmá to samé, prý se jedna o chybu na straně Vodafone, jsem volal ja infolinku prý máme počkat až to naskočí samo 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 14. ledna 2023 2 roky Asi skvrny na slunci. Včera jsem po delší době navštívil samoobsluhu, a všechny vyúčtování mají 2x takovou částku, než platím. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 14. ledna 2023 2 roky A dnes nejdou stáhnout vůbec. Problém už se prý řeší. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. ledna 2023 2 roky Taky mám ve vyúčtování nesmyslné hodnoty a to od doby přechodu od UPC k Vodafone. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.