Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

UPC se zobrazením ceny za vyúčtování nemělo problém. VF má víc různých problémů a stejně je neřeší (resp. "slibem nezarmoutíš"), takže by to ani nemělo překvapovat.

Teď se vůbec nedá přihlásit, zacyklil se tam asi nějaký script, a nakonec pak shodí prohlížeč.

Stále trvám na tom, že je to zobrazeno špatně. Už jen to, že i kdyby dlužná částka byla tedy podle vašeho výkladu správně (podle mě není), tak nemůže být informace o zaplacení celé částky v měsíci, když tam taková částka nepřišla. Pořád by tam každý měsíc muselo být uvedeno, že byla zaplacena jen půlka. Takhle je tam uvedeno, že jsem za rok zaplatil 12x3000,-, když jsem platil jen 12x1500,-. Na druhou stranu, co je v nějaké samoobsluze mě vůbec nemusí zajímat, platím přes SIPO (i když stejně inkasem z účtu) a jen kontroluji částku dle doručeného vyúčtování.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

@kennyjenomze u UPC problém nebyl protože se platilo napřed u Vodafone se platí zpětně proto tento proces co byl sídlem z fakturou ke správně 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

@Ondra - Vodafone dá se to předat nějak k urgenci? Zpráva napsána, a číslo zprávy je 1486498 🙂

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče

Dobrý den, @kautskym, na zprávy nyní odpovídáme přibližně do druhého, nejdéle třetího, dne. Vaši zprávu vidím v pořádku přijatou, prosím vás tedy o trpělivost, brzy vám odpovíme 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

ještě to máte rozbité ?Pořád nevidím ,co vlastním za zařízení od vás.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno
  • Centrum péče

Předal jsem ještě informaci o tom, že se tahle chyba vyskytuje, přímo našim technikům, aby věděli, na co se mají zaměřit. Dám vědět, až mi kolegové odpoví 🙂 

Kolegové mě už infomovali - situací se zabývají 🙂 Tak věřím, že to bude co nejdřív v pořádku 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim
Odesláno

potvrzuji vše funkční 🙂

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague