Odesláno 17. května 2022 2 roky Zdravím, mám LTE modem Huawei B2368. V něm zapojen switch pro další spotřebiče domácnosti - rekuperace, kotel, další router s wifi.... Pokud vypadne elektřina v domě a naskočí znovu - LTE router jde (jde i wifi a internet pouze na LTE routeru), ale nekomunikuje s ostatními zařízeními. Musím ručně vynadat konektor (kabel z LTE zapojený se switchem) 5 vteřin počkat, zapojit a zase všechny zařízení najde a fungují. Prosím o rady jak toto řešit a kde případně hledat řešení. Děkuji VŠ PS: zkoušel jsem "rezervovat" IP adresu v nastavení statického DHCP - nic restartovat, tovární nastavení,... - nic hledal jsem aktualizace na LTE - nic
Odesláno 17. května 2022 2 roky To je zvlastni, protoze pokud tam je opravdu jen hloupy switch, tak nositelem DHCP bude ten LTE modem a ten ma priradit IP jednotlivym zarizeni. Co to je za Switch? Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 17. května 2022 2 roky A mají koncová zařízení přidělené nějaké IP adresy poté co vypadne proud ve chvíli kdy ten internet nefunguje? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. května 2022 2 roky No jestli jsem pochopil, tak kdyz mu vypadne elektrina, a zase nabehne to pak nejede. Kdyz vypadne elektrina, ty zarizeni nemuzou mi zadne IP (jsou vyple) a musi si je znovu "liznout" z DHCP v modemu v dobe kdy se napeti vrati a vse startuje... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 17. května 2022 2 roky Blbě jsem to napsal, myslel jsem to tak, že jestli koncová zařízení mají přidělenou nějakou IP adresu poté co již naběhl elektrický proud, ale internet přesto nejede ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.