Odesláno 23. května 2022 2 roky Zdravim, mám internet exUPC 500Mbps a ve webovém rozhraní routeru nikde nevidím možnost nastavit port forwarding (potřebuji to např kvůli VPN). Co s tím a dá se to nějak povolit? Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 23. května 2022 2 roky když máš ipv6, tak to nejde, by sis musel zavolat nebo napsat na zákaznickou linku, že chceš přepnout na ipv4 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. května 2022 2 roky Pokud máte i ipv6 konektivitu mimo domov (např. mobilní internet u O2), můžete si dočasně zprovoznit vpn server i přes ipv6. Stačí ve firewall nastavení otevřít požadovaný port. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 23. května 2022 2 roky Autor "když" - a jak to víte že to mám? Kde to vůbec zjistím? Na rozhraní routeru to vidět není, Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 23. května 2022 2 roky https://whatismyipaddress.com/ ale úplně stačí do googlu napsat "my ip" 😂 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. května 2022 2 roky Autor Mám tam obě - ipv6 i ipv4, takže co? Mám zavolat na podporu, že chci aby mi zrušili ipv6? Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 24. května 2022 2 roky Máte IPv6 resp. DS-Lite. No, jelikož tomu asi moc nerozumíte, tak nejjednodušší bude se nechat přepnout na IPv4. Nebo se naučte postupně s IPv6 resp. DS-Lite. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. května 2022 2 roky Autor OK tak už nad tím bádám. Zatím mi pokus o pingání ipv6 píše PING: transmit failed. General failure. takže to budu muset ještě zjistit co s tim. Dotaz na Vodafone: je veřejná ipv6 adresa statická nebo se mění? Je v plánu někdy Dual Stack Lite vyměnit za Dual Stack full? Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 27. května 2022 2 roky Ber veřejnou IPv4 (dokud jsou) a IPv6 neřeš (je prakticky k ničemu). - - - - -
Odesláno 27. května 2022 2 roky Autor no já to řešim čistě z akademického hlediska, že bych se to přitom mohl naučit. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.