Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Centrum péče

@WeinyOmlouvám se, ale potřebujeme opravdu jasné upřesnění, protože se v tom trochu ztrácíme...

Prosím, napište nám přes https://tam.je/forum a potřebovali bychom znát tyto informace:

- Na jakém zařízení Vodafone TV sledujete (přesné označení modelu, ideálně i verzi systému).

- Zda máte aktuální verzi aplikace.

- Od kdy se potíže projevují a jak se to projevuje.

Doporučuji také provést odinstalování aplikace a pak novou instalaci.

Zmiňoval jste totiž, že máte novou verzi aplikace, která vypadá úplně jinak, ale my jsme v posledních dnech žádnou aktualizaci aplikace nevydávali. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61197-chyby-vodafone-tv/page/74/#findComment-477096
Sdílet na ostatní stránky

tak už sem si řikal, že to objednám, ušetřim pár stovek a všechno bude super, jenomže to zpětný zhlídnutí funguje nějak zvláštně, nebo jenom já ho vůbec nechápu a to se o to snažim už druhej den 🤔
- jednou se mi po dokončení přehrávání pořadu ten stream ukončí a je na mně, abych si zvolil, co dál
- někdy mi vyskočí okýnko (a někdy ani nevyskočí), že mě to hodí na úplně jinou televizní stanici (převážně čt24, už mi tam vlítla i nova)
- když mě to někdy hodí na jinou stanici, tak mi to občas ukáže chybu WV1865 (v prohlížeči) - to je to první video 🎥
- někdy mi na konci přehrávání vyskočí možnost sledovat další podobný pořady, což při sledování ulice na nově byl starší díl, než kterej sem dokoukal 🤔 (ne že bych na to koukal, jenom testuju)
- někdy mě to ale nechá na stejný stanici a hodí mě to do aktuálního živýho vysílání
- a pak takovej drobnej bug - když se ve zpětnym zhlédnutí zrychleně posunu až na konec a chci se jakoby posouvat ještě dál (což nejde), tak se tam nějak buguje zobrazovanej čas - pořád se přičítá další, ale reálně se to nikam dál neposouvá, po chvilce se to vyresetuje a jede to odznova - to je to druhý video 🎥
řek bych, že ty výše popsaný varianty souvisej i s tim, jestli ten pořad dokoukám v klidu, nebo ho na konci zrychleně posouvám a jestli ho posunu až do konce časový osy, nebo to nechám bejt těsně před koncem, a taky jestli po tom pořadu ze zpětnýho zhlídnutí je další zpětný zhlídnutí, nebo živý vysílání, aspoň mi to tak přijde 🤔

a teď přijde ta horší část 😐
- když pořad ve zpětnym sledování neni celej, protože si nějaká televizní stanice nezvládne naplánovat časy vysílání správně a dojde k velkýmu přesahu (typicky na nově večer), tak si musim vyhledat a pustit následující pořad, kde to dokoukám (hned po tom, co se zorientuju, kam mě to hodilo nebo co se vlastně stalo)
- když si ten následující pořad pustim, tak je v něm ale i kus toho, co sem už viděl, takže musim ještě hledat, kde že se to vlastně useklo (nebo to vzdát a dát si kus znova)
já sem z toho úplně nešťastnej 😐 nevim, co z toho je očekávaný chování tý aplikace, ale mně to přijde maximálně nedomyšlený 🤔 přitom všechny ty problémy mají jedno celkem jednoduchý řešení - umožnit volnej pohyb po celý časový ose mezi pořadama (což už sem naťuknul tady v prvním bodě), protože:
- nedojde k žádnýmu nepřirozenýmu ukončení nebo přehození na jinej kanál (tim se i eliminuje možnej výskyt tý chyby V1865)
- nechá mě to v klidu koukat dál bez jakýhokoliv násilnýho vražení někam doprostřed rozvysílanýho živýho pořadu, kam bych si moh po tý ose dojet sám, když bych chtěl
- a hlavně - úplně se tim vyřeší situace, kdy se nějakej pořad nevejde do vyhrazenýho času a tim pádem nedojde k jeho useknutí, protože ten stream prostě pojede bez jakýhokoliv přerušení dál
- tim se eliminuje i další problém, že neuvidim dvakrát kus toho samýho, co sem už viděl
- a to s těma špatnejma vysílacíma časama se netýká jenom neschopný novy, ale třeba nějakýho prodlouženýho sportovního zápasu nebo něčeho mimořádnýho, kdy se ty časy rozhoděj

a k tomu je třetí video z úplně jiný televizní služby 🎥 na začátku je vidět, jak pořad volně plyne, i když už měl končit, ve druhý části je vidět, jak se mezi těma pořadama můžu volně pohybovat

jo a pak ještě jedna drobnost mimo zpětný zhlídnutí - když mám puštěnou záložku s vtv v prohlížeči, tak se tam neaktualizujou data podle aktuálního času, vyžaduje to reload 🤔 přitom data by tam mělo jít tlačit i bez reloadu v nějakym časovym intervalu podobně jako u posledních příspěvků tady na fóru 🤔

epg.webp

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61197-chyby-vodafone-tv/page/74/#findComment-477142

Jojo, vyberu si třeba termín včera, jakmile to přeleze půlnoc, tak to automaticky skočí na volbu č.1 (CT1) a můžu zase hledat, na kterém programu jsem byl (sakra, kdyby to alespoň šlo setřídit podle abecedy).

Když si ráno něco spustím, co bylo třeba po půlnoci, tak po dohrání to zase skočí na aktuální čas (zase musím listovat směrem zpět).

Proč to nemůže být jednoduše přehledné? https://www.upctv.sk/sk/epg/initial

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61197-chyby-vodafone-tv/page/74/#findComment-477144

V 12. 11. 2024 v 13:57, Ondra - Vodafone napsal:

@WeinyOmlouvám se, ale potřebujeme opravdu jasné upřesnění, protože se v tom trochu ztrácíme...

Prosím, napište nám přes https://tam.je/forum a potřebovali bychom znát tyto informace:

- Na jakém zařízení Vodafone TV sledujete (přesné označení modelu, ideálně i verzi systému).

- Zda máte aktuální verzi aplikace.

- Od kdy se potíže projevují a jak se to projevuje.

Doporučuji také provést odinstalování aplikace a pak novou instalaci.

Zmiňoval jste totiž, že máte novou verzi aplikace, která vypadá úplně jinak, ale my jsme v posledních dnech žádnou aktualizaci aplikace nevydávali. 

Vidím,  že jsem Vás zmátl mou domněnkou o nové verzi aplikace, což jsem přisuzoval jinému ovládání (především šíleného přetáčení).  Zkuste to pustit z hlavy, a zkuste si pustit kdekoli na čemkoli skryté titulky, zkoušel jste to vůbec? Koukám na vydání v tabletu a je to 2.0.9.  Samsung Galaxy tab S9. Má týden stará TV  je LG OLED65G45.  U obou chybí (resp. je zašedlá) možnost vybrat skryté titulky, které především ČT u většiny stanic přikládá. Při přehrávání nahrávek také zmizely. S předchozí TV Sony Bravia tam byly. Dotaz na Vodafone forum jsem samozřejmě dával,  bez jakékoli odezvy 😒Jste má poslední naděje. Díky!

Obrázek WhatsApp, 2024-11-13 v 18.46.51_c6470a62.jpg

• Super
  • Red Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium
  • Otrokovice
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61197-chyby-vodafone-tv/page/74/#findComment-477170

• Centrum péče

@WeinyNapsal jste nakonec přes samoobsluhu, což není náš odkaz, ale to vůbec nevadí 🙂 Zpráva je už v rukách kolegů z technické podpory, ozvou se vám. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61197-chyby-vodafone-tv/page/74/#findComment-477183

Po poslednim updatu boxu je to fakt bida. Mati treba do ted pouzivala zastaveni obrazu, aby si mohla precist ve spravach, titulkach apod, nejaky text. Bohuzel ted se po zastaveni obraz stane uplne necitelnym, protoze to prepne na nejakou tak 180p kvalitu a po znovuspusteni trva nekolik sekund, nez se to vrati zpet. To same u pusteni jiz natocene nahravky. A celkove problemu je se mi zda vice, nez bylo doposud, presne jak pise @Slamb

• Souhlasím 1
  • Smutný 1
  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Box
  • Zlín
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61197-chyby-vodafone-tv/page/74/#findComment-477184

@SlambNo to je právě ta exotika VTV - zpětné zhlédnutí není žádné zpětné zhlédnutí ale náhodně generovanej chaos na základě ideálních dat z EPG, které s reálným světem nemají nic společného. Prostě zhmotněné šílenství. V kombinaci se zákazem posuvu na stanicích Prima pak týrání zákazníků.

Stanovisko Vodafone - je nám to fuk, trhněte si nohou, takhle to je a měnit to nebudeme.

A bonus - sice si pořad vybíráš podle EPG (a tedy volíš den a hodinu), ale nikde není psáno, že uvidíš právě ten časový úsek, který sis vybral, protože je to třeba díl seriálu, který se nahrál už dřív a nebo později - to je jedno, podle svaté krávy EPG je to to, co jsi chtěl vidět, tak neštvi a koukej. Že ve skutečnosti vidíš něco úplně jiného nikoho nezajímá.

A ještě jeden vtipnej moment to má - pokud si něco necháš nahrát, tak VTV někde (samozřejmě ne všech zařízeních, to by bylo trapný - na mobilních aplikacích to třeba mám) dá vybrat, zda chceš vidět verzi nahranou pomocí naplánovaného nahrávání a nebo kopii uloženou ve zpětném zhlédnutí. Podle předchozího odstavce je zřejmé, že to nemusí být to samé 🙂

Ty nahrávky mají ještě jedno kouzlo - s dalším vysíláním se může nahrát nová varianta, která způsobí, že to, co bylo v nahrávkách před chvílí dobře (třeba včetně začátku), tak to najednou začátek nemá, protože to zrovna odvysílali o něco dřív.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61197-chyby-vodafone-tv/page/74/#findComment-477205

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...