Odesláno 31. května 2022 2 roky Mám složité přihlášení do bílého modemu po přechodu z UPC. 1. Otevření stránky modemu 192.168.0.1 (Google prohlížeč), vložení hesla (uloženého v paměti) a přihlášení. 2. Pokaždé se ale pak objeví tabulka se změnou hesla a dál lze pokračovat pouze návratem na domovskou stránku prohlížeče 3. Pak znovu otevřít stránku modemu, která je už přihlášená. Nelíbí se mi postup v bodě 2 a 3 nebo dělám něco špatně? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 31. května 2022 2 roky Zkuste promazat pamet prohlizece, pripadne zkusit se prihlasit v jinem prohlizeci. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 31. května 2022 2 roky Autor Také v prohlížeči EDGE a Firefox je to prakticky stejné, u Firefox je ještě složitější vložení hesla. Zkusím ještě smazat paměť prohlížeče. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 31. května 2022 2 roky Taky mám bílý Compal, prohlížeč Edge. Chová se mi to přesně stejně jako tobě. U VF se asi totálně pomátli, bohužel to není poprvé. Upraveno 31. května 2022 2 roky uživatelem petrmet Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.