Odesláno 12. června 2022 2 roky Ke změně došlo 1.3.2022 No ono je jedno, jestli by byl signál brán ze satelitní nebo DVBT2 distribuce, obě se k "regionům" chovají stejně. To znamená, že pouze v době po-pá 12:20-12:30 a 18:00-18:20, so 12:00-12:25 (možná ještě nějaké nční časy) je vysíláno 7 samostatných programů (ČT2, ČT3, ČT24, ČT sport, ČT ::D/art, ČT 1 čechy, ČT1 JM, ČT1 SM). V ostatní čas je vysíláno pouze 5 programů (ČT2, ČT3, ČT24, ČT sport, ČT ::D/art, ČT 1 čechy) programy ČT1 JM a ČT 1 SM jsou "virtuální" a používají parametry (stream) ČT1 čechy. To že TV reaguje na změnu PMT tabulek u programů ČT 1 JM a ČT 1 SM u programu ČT :D/art je velmi divné a VF s tím nemůže nic udělat. K této chybě by mohlo docházet jen u ČT1 JM a ČT1 SM. Mohu pouze doporučit v okamžiku problému přepnout na jiný program a zpátky. Výpadek by tím měl být "kratší" - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 12. června 2022 2 roky Děkuji všem za snahu. Pokud jsem to správně pohopil tak "problém" se potenciálně týka všech. Modernější zařízení než 14 let stará TV se s tím většinou vypořádají tak, že to nikomu nevadí a ničeho si nevšimne. Možnost že by to někdo změnil / opravil nejspíš nehrozí (rozhodně ne kvůli mě). Přežiju to a telku kvůli tomu měnit nebudu. Stejně běží jen občas kvůli dítěti na pár věcí na déčku a tam se to dá pořešit přes kodi+vhodný IP zdroj signálu.
Odesláno 12. června 2022 2 roky Tak zkus televizor přeladit na příjem DVB-T namísto DVB-C a otestovat jak se to bude chovat tam. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. června 2022 2 roky Tak překvapivě s tím vodafone asi něco dokázal pořešit. V pondělí mi volala paní z Vodafonu že to opravili. A když jsem pak sledoval ve středu TV v 18h tak jsem zaznamenal jen velmi drobnou poruchu obrazu (které bych si normálně asi ani nešiml). K výpadku celého obrazu a zvuku nedošlo. (Zatím jsem to v uvedém čase kontroloval jen jednou).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.