Přejít na obsah

Pravidelný výpadek obrazu TV

Doporučené příspěvky

Ke změně došlo 1.3.2022

No ono je jedno, jestli by byl signál brán ze satelitní nebo DVBT2 distribuce, obě se k "regionům" chovají stejně.

To znamená, že pouze v době po-pá 12:20-12:30 a 18:00-18:20, so 12:00-12:25 (možná ještě nějaké nční časy) je vysíláno 7 samostatných programů (ČT2, ČT3, ČT24, ČT sport, ČT ::D/art, ČT 1 čechy, ČT1 JM, ČT1 SM).

V ostatní čas je vysíláno pouze 5 programů  (ČT2, ČT3, ČT24, ČT sport, ČT ::D/art, ČT 1 čechy) programy ČT1 JM a ČT 1 SM jsou "virtuální" a používají parametry (stream) ČT1 čechy.

To že TV reaguje na změnu PMT tabulek u programů ČT 1 JM a ČT 1 SM u programu ČT :D/art je velmi divné a VF s tím nemůže nic udělat. K této chybě by mohlo docházet jen u ČT1 JM a ČT1 SM.

Mohu pouze doporučit v okamžiku problému přepnout na jiný program a zpátky. Výpadek by tím měl být "kratší"

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník tom421

Děkuji všem za snahu.

Pokud jsem to správně pohopil tak "problém" se potenciálně týka všech.

Modernější zařízení než 14 let stará TV se s tím většinou vypořádají tak, že to nikomu nevadí a ničeho si nevšimne.

Možnost že by to někdo změnil / opravil nejspíš nehrozí (rozhodně ne kvůli mě).

Přežiju to a telku kvůli tomu měnit nebudu. Stejně běží jen občas kvůli dítěti na pár věcí na déčku a tam se to dá pořešit přes kodi+vhodný IP zdroj signálu.

Návštěvník tom421

Tak překvapivě s tím vodafone asi něco dokázal pořešit.

V pondělí mi volala paní z Vodafonu že  to opravili.

A když jsem pak sledoval ve středu TV v 18h tak jsem zaznamenal jen velmi drobnou poruchu obrazu (které bych si normálně asi ani nešiml).

K výpadku celého obrazu a zvuku nedošlo.

(Zatím jsem to v uvedém čase kontroloval jen jednou).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...