Odesláno 14. června 2022 2 roky Po přechodu UPC pod Vodafone nehraje rádio. Znamená to, že z kabelovky byly odstraněny rozhlasové stanice nebo jsou jinde? Po "projetí" FM jen šum....
Odesláno 14. června 2022 2 roky Ano, analogové vysílání bylo ukončeno. Jak u TV, tak u rádia. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. června 2022 2 roky Rozhlasové stanice (cca.90 programů) máte v DVB C😉 Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. června 2022 2 roky Když máš pouze receiver nebo tuner tak ti to je celkem na dvě věci. - - - CA modul OVA
Odesláno 14. června 2022 2 roky Já taky nechápu nesmysl úplně vypnout FM. Navíc jako plnohodnotná platforma bude v éteru využívána ještě dalších minimálně 5let.... Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. června 2022 2 roky Smysl je ten že vypnutím analogové TV a rádií se uvolnilo pásmo, které se použije pro zrychlení internetu (upload), po kterém tak všichni pláčou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. června 2022 2 roky před 3 hodinami, Marek-26 napsal: Ano, analogové ... u TV, ... Na kanálu 69 je do dnes stále vysílán signál: "monoskop složený z barevných pruhů". Kdyby náhodou někdo nevěděl, jak to vypadá. Takže úplné ukončení to není. - - - - Praha 4
Odesláno 14. června 2022 2 roky Hlavně jsem zvědavý, kdy k tomu "vylepšení" internetu dojde...😊 Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 14. června 2022 2 roky Už k tomu dochází. Zatím se mění technologie po cestě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. června 2022 2 roky Před hodinou, Honza B napsal: Hlavně jsem zvědavý, kdy k tomu "vylepšení" internetu dojde...😊 Pokud se toho dožijete, určitě to pocítíte na peněžence. - - - - Praha 4
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.