Odesláno 10. ledna 2023 2 roky V 22. 12. 2022 v 16:08, Veronika - Vodafone napsal: @Pavel mPěkné odpoledne, nemusíte mít telefonní číslo u nás, stačí když máte službu Vodafone TV. Nový učet u Netflixu si založíte založí buď na stránkách http://offers.vodafone.com/cz/vtv nebo proklikem v samoobsluze/aplikaci Můj Vodafone - aplikace třetích stran, poté stačí zvolit možnost aktivovat. Přihlásíte se pomocí ID služby Vodafone TV (např. 90001234) a administrátorským heslem, jako do samoobsluhy Můj Vodafone. Poté již postupujete podle pokynů. Případně nám pošlete screen chybové hlášky přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, zjistíme vám k tomu podrobnosti, proč se vám registrace nedaří. Je nám líto, ale dané číslo nemůžeme k fakturaci použít. Zkuste jiné číslo nebo platební metodu.Tak nic asi z toho nebude. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 11. ledna 2023 2 roky Centrum péče @Pavel mPěkné dopoledne, ozvěte se nám přes kontaktní formulář, který jsem vám poslala, abychom se mohli podívat přímo na váš zákaznický účet. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 29. června 2023 1 rok Obnovím téma. Dnes jsem objevil taky platbu za neobjednaný Netflix. Na lince mě odpálkovali, že to musím řešit s Netlixem ( po několika desítkách let u Vodafonu). Na Netflixu mi potvrdili, že tam někdo založil účet a protože jsem znal email, z kterého byl založen, řekli mi i kdy a přesně v kolik. Účet byl zrušen a nahlášen jako falešný. Zároveň mi řekli, že pokud Vodafone požádá o vrácení platby, tak Netflix tak učiní (služba nebyla ani jednou použita). Poradí mi někdo z adminů, co mám dělat, když se se mnou odmítli bavit na infolince? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 29. června 2023 1 rok Řešení Spíš, než admini by ti mohl pomoci někdo z Centra péče. Admin ti pomůže tak max. v rámci fóra. Sepiš jim to do formuláře https://tam.je/forum, Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. června 2023 1 rok Tak jsem to sepsal... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 30. června 2023 1 rok To je docela hruza ne, ze si kdokoliv, kdo zna email adresu muze zalozit/objednat Netflix? Koukam, ze potom zruseni a vraceni penez je pekna kovbojka.. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 30. června 2023 1 rok Mail zná kde kdo, ale bude potřeba znát i další údaje k účtu. V samoobsluze se píše toto: Využívejte ve své Vodafone TV také Netflix. Službu si aktivujete na následující stránce vložením čísla nebo emailu a administrátorského hesla, které používáte pro přihlášení do Můj Vodafone. Více pak ještě tady Upraveno 30. června 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. července 2023 1 rok Centrum péče @traminPěkné dopoledne, již to zde zaznělo, registrace se provádí přes speciální stránky a zadáváte číslo služby Vodafone TV a heslo do Můj Vodafone. Ujistěte se, prosím, zda jste nějaké osobě blízké neposkytli svůj přístup do Můj Vodafone a určitě vám doporučím provést změnu hesla, kterou můžete provést v aplikaci Můj Vodafone v části Můj účet - Změna hesla. Pro konkrétní informace se nám ozvěte přes kontaktní formulář https://tam.je/forum. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 3. července 2023 1 rok Nikomu jsem nic neposkytl, změnu hesla provedl a na formulář jsem psal ve čtvrtek... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 11. srpna 2023 1 rok Tak jsem se po skoro 2 měsících dočkla odpovědi: "Kolegové dohledali, že jste si službu Netflix objednal přes samoobsluhu můj Vodafone v sekci Služby - Aplikace třetích stran, kde je banner pro objednání Netflixu. Přihlášení do samoobsluhy bylo administrátorským heslem. Věřím, že informace jsou ode mě takto dostačující. Hodnocení i případný komentář můžete zadat níže pod naší komunikací 🙂 Děkuji za Váš čas a přeji příjemný den. Petra Dudková, Centrum on-line péče" To je opravdu výsměch a ten smajlík má znamenat co? Že si mám trhnout nohou? Neskutečné! 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.