tramin Odesláno 7. září 2023 Sdílet Odesláno 7. září 2023 před 49 minutami, kautskym napsal: ale m-platby musíte zablokovat jak u čísel tak i u TV A to mám udělat jako kde? Takovou možnost v samoobsluze u služby TV ani internet nemám... @Technikus :Hesla samozřejmě změněna. Netflix si platím 3 roky přímo od nich, takže žádné heslo u Vodafone/Netflix měnit nemusím, protože jsem službu přes Vodafone nikdy nepoužíval. Ten hacker si na mém účtu vytvořil svoje přihlašovací údajě. Jak, když m-platbu musím potvrdit? Netuším. Ten účet jsem zrušil a zároveň Netflix ten účet zablokoval. A znovu se ptám. Co dělá Vodafone pro ochranu svých klientů? Netflix mi opět potvrdil, že se jedná o falešný účet a pokud si o to Vodafone řekne, tak mu budou peníze vráceny. Ani jednou ty účty nebyly využity. A Vodafone??... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/61254-neobjednan%C3%A1-vy%C3%BA%C4%8Dtovan%C3%A1-slu%C5%BEba-netflix/page/6/#findComment-465538 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.