Odesláno 26. května 2022 2 roky @tomus & @Adolf.Shitler - restartem modemu dochází k novu naladění kanálů, takže po restartu se může naladit na jiné frekvence, kde třeba problém není. @DCG Ten kanál 16 je nejspíše nějak zarušený. Ale není to tak hrozné, aby to ovlivnilo celkově službu. Napište mi MAC adresu modemu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. května 2022 2 roky Operátor má log z modemu, takže by měl i na dálku zjistit co se děje. Samozřejmě technik přímo na místě u zákazníka pak také. - - - - -
Odesláno 26. května 2022 2 roky To vypnutí a zapnutí modemu probíhá přesně jak? Zkus tedy pouze odpojit a zapojit koaxiální kabel bez vypínání modemu, jak se to bude chovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2022 2 roky Jenom doplním že MAC adresu modemu najdeš na spodní části modemu na štítku pod názvem CM MAC, Nebo ve webovém rozhraní modemu v záložce Administrace. @Marek-26 Mimochodem koukám že má v modemu nějaký novější firmware s červeným webovým rozhraním, já mám i po restartu modemu stále nějaký starší firmware, s černou barvou, Nevíš o tom něco, nebo někdo jiný ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2022 2 roky Ten původní byl originální design, nový je obrandovaný do barev Vodafone. Stejně jako mělo UPC svůj vlastní design v administraci modemu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. května 2022 2 roky před 19 hodinami, Marek-26 napsal: A ta MAC adresa? Informace o kabelovém modemu: 38:43:7D:CF:C0:D2 Informace o internetové části (WAN IP): 38:43:7D:CF:C0:D4
Odesláno 30. května 2022 2 roky @DCG Prý to vypadá na signálový problém u vás. Ve 4 ráno cca se dostal upload signálově nad normu a download na spodní hranici naopak. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.