Přejít na obsah

Problém s vypadávajícím internetem

Doporučené příspěvky

Panove, jak se dostanu do administrace modemu (cerny compal)? Mam ho v bridgi a za nim vlastni router. 192.168.0.1 nefunguje. Vychozi brana je 192.168.1.1. Vim, ze v minulosti uz jsem se do nej dostal, kdyz jsem prepinal ten bridge mod. Ted si zaboha nemuzu vzpomenout na jeho IP...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Návštěvník Dunky45

Mám podobné problémy jako ostatní. Poslední 3 týdny obvzlášť! Download jede jede a najednou brutální pád. Zhoršení služeb pociťuji hlavně od doby, kdy mě převedli od UPC k Vodafone, do té doby jsem neměl za 2 roky jedinný problém. 
Častokrát se nedostanu ani na 1% rychlosti za kterou platím, dnes jsem naměřil několikrát download okolo 0.5Mb/s což je katastrofa... Časté jsou také skoky v odezvě, z 25ms najednou dostávám 200 - 2000ms. 
Je pravda, že jsem to do teď hodně ignoroval, protože jsem hlavně pracoval v kanclu tak jsem po večerech tyhle propady nějak musel zkousnout, ale asi to budu muset začít řešit :D. 

Upload kupodivu jede skoro vždy stabilně 30Mbps, to mi příjde velice zvláštní.

Upraveno uživatelem Dunky45

Nic zvláštního na tom nebude, zřejmě tam budeš mít nějaký problém s download kanálem (rušení třeba).

Zavolej si na Vodafone, telefon 800 7777 31

Můžeš se na to kouknout i v nastavení modemu v záložce downstream, kde jsou úrovně, kvalita a chybovost signálu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsíci...

Dobrý den, prosím někoho z Vodafone aby si aktualizovali informace o výpadcích, jeden screen je dnes ze samoobsluhy a druhý se stránek výpadku vodafone, a ta červená informace mě v samočce irituje

305589613_2858426324466292_7826121838360400456_n.png

306634272_5544245195640529_1522623221157448225_n.png

a ještě mi tam dnes ukazujete informaci, když je 15.9. že obnova bude 13.9. 😄

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Centrum péče

@kautskymPěkné odpoledne, to nevypadá na plošnou chybu, určitě nám prosím pošlete screen přes https://tam.je/forum, abychom to mohli prověřit a zajistit opravu.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...