Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den chci se zeptat zdali po včerejšku jsou v okolí Kutné Hory problémy se sítí Vodafone. Zkoušel jsem dnes několikráte volat a jak v rámci Vodafone sítě tak i mimo sít a vždy byly problémy že příjemce hovoru strašně špatně slyšel. Také jsem si všiml že místo plného signálu mám pouze poloviční signál. 

Druhý dotaz je zdali se chystáte posílit signál v oblasti kde bydlím a kde je dlouhodobě problém se signále. Jedná se o lokalitu Lomec č.p. 30, Lomec u Úmonína v okolí Kutné hory.

GPS:  49.8661072N, 15.2889017E"

Děkuji za info.

• Ondra - Vodafone změnil název na Výpadky signálu Kutná Hora
Odesláno
  • Centrum péče

@zdenek.hurt Hezký den, Zdeňku,

po včerejších bouřkách skutečně ještě řešíme zprovoznění některých vysílačů v Kutné Hoře a okolí. Omlouvám se vám za komplikace, kolegové se snaží najít řešení, aby byl signál brzy opět k dispozici.

K Lomci vám informace zjistíme a dáme vědět 🙂

Už pro vás mám nové zprávy, bohužel u Lomce se nechystáme spouštět nový vysílač. V případě pokrytí uvnitř domu / bytu by vám tam mohlo pomoct Wi-Fi volání, díky kterému se dovoláte i v místě, kde je slabý nebo žádný mobilní signál. Víc se o něm dozvíte na https://www.vodafone.cz/wifivolani/.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague