Odesláno 24. června 2022 2 roky Dík za rychlou odpověď.Tak to potom ano.Zmátlo mě že to bývalá cihla měla celé tmavé. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
Odesláno 24. června 2022 2 roky @Ivo Mašek To je právě věc názoru a hlavně možnost volby. Dát to tam "natvrdo" bez možnosti vypnutí není dobré. A hlavně v době, kdy spousta věcí nefunguje, tak někdo vymyslí takovou nepodstatno změnu. Nechápu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 24. června 2022 2 roky Vždyť je to jen krátká zvuková znělka. Mobily taky vydávají zvuk při zapnutí a nedá se to obvykle taky nikde vypnout.
Odesláno 25. června 2022 2 roky Tak to nevím, co máš za mobil. Já jsem ještě takový neměl, kde by ten zvuk nešlo vypnout. Někteří ale fakt nechápete, o co tu vlastně jde. Je tady spousta stížností na různé chyby a nefunkčnosti. A místo oprav a vylepšení někdo vymyslí znělku, která navíc nejde vypnot. Geniální! 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 25. června 2022 2 roky Autor @freekarol A muzu se zeptat kolikrat denne zapinate telefon a kolikrat set-top box? Samozrejme to muze mit kazdy jinak, ale ja telefon maximalne restartuji pokud to po me neco chce, vetsinou aktualizace. Ale televizi a tim i set-top box zapinam pouze v pripade, ze se na ni chci divat. Celkem neporovnatelny zpusob uzivani, nemyslite? P.s.: Mne ta znelka prekvapila, ale zaroven mi nijak nevadi. Ale ze by panove programatori nemeli co jineho opravovat, ze pridavaji zbytecne znelky pri spusteni, to nevim..... Super - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 25. června 2022 2 roky Mobil jen při aktualizacích. STB jednou denně a i kdybych ho zapínal 20x denně, tak několika vteřinová zvuková znělka pro mě není problém, díky kterému bych nemohl spát. 😀
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.