Odesláno 29. června 2022 2 roky Zdravím, rád bych se informoval, je možné zobrazit SMS v samoobsluze či přes email? V současnosti jsem v zahraničí a vyměnil jsem si SIMku abych měl místní, ovšem nedošlo mi, že budu potřebovat k dvoufaktorovému ověření na různých webech mé původní číslo. V současnosti u sebe českou SIMku nemám a budu ji mít k dispozici až koncem července. Má někdo nějaký nápad, jak to vyřešit? Předem moc děkuji a přeji pěkný den.
Odesláno 30. června 2022 2 roky Obávám se, že se to takto vyřešit nedá. Jestliže má k české SIM někdo přístup, může ji vložit do telefonu a zapnout ho. Následně záleží, zda jsou oba telefony Android, iPhone nebo kombinace. Když oba apple, tak stačí být v obou přihlášen se stejným ID. U Androidu či kombinace se dá použít nějaká aplikace. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. června 2022 2 roky Nechej si SIMku poslat DHLkem, pokud je to tak důležité. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 30. června 2022 2 roky pokud máte dvou DUAL sim telefon je možné udělat výměnu sim na esim přímo ze samoobsluhy Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.