Odesláno 5. července 2022 2 roky Dobrý den, nemá někdo zkušenost jak nastavit router Compal CH7465 tak aby se mi Xiaomi mi stick připojila na 5GHz síť? Když jsem měl router nastavený jako bridge a připojenej k tomu jinej router tak nebyl problém, ale když jsem ho zapojil samostatně tak už mi mi stick nachází jen 2GHz síť a na tý to funguje dost pomalu. Nastavení bych měl mít provedeno tak jak je uvedeno v manuálu na stránkách. Děkuji
Odesláno 5. července 2022 2 roky Řešení Ahoj, je to jednoduché. Xiaomi Mi Stick nefunguje na 5GHz kanálech, které jsou DFS. To znamená, že musíš na Compalu manuálně zvolit kanál 36-48... Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 6. července 2022 2 roky také jsem to měl a šel jsem, ho druhý den vrátit, nefungoval a nebo hodně pomalu Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 7. července 2022 2 roky No ja nevim, Mi stick nemam, mam Mi Box S. Ale letmym pohledem do navodu podporuji oba stejne frekvence na 5GHz WiFi a Mi Box S mi jede i na DFS kanalech Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 7. července 2022 2 roky @TubeVeř mi, mám doma ten první Mi Stick (ne 4K), pokud jsou DFS kanály, 5GHz nenajde. Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 7. července 2022 2 roky To je, nicmene dle specifikaci divne. Osobne vin, ze kdyz ma nekdo automaticke razeni kanalu na 2,4 GHz a nahodou mu to tam hodi kanal 13, Xiaomi je pochopitelne nevidi. Nemas k tomi Mi sticku original manual s parametry, ze bys tu hodil fotku? Ja musim jen verit, ze ty weby kde jsem specifikaci nasel ji prirazuji spravne k puvodnimu Mi sticku. Jeste jsem testnul starsi Mi Box 3 a ten taky bere i DFS kanaly Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 7. července 2022 2 roky Bylo to těma kanálama moc děkuji za rady, jen nechápu že na jednom routeru si to vezme a na jinym ne když na obouch byly kanály automaticky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.