Odesláno 7. července 2022 2 roky Dobrý den, chci obnovit zapomenuté heslo a nejde to. Mám napsáno že mi na emailovou adresu příjde odkaz pro ověření a nic mi nechodí.
Odesláno 7. července 2022 2 roky do bankovnictví, do prohlížeče, na stránku s xxx obsahem? 🤦♂️ - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. července 2022 2 roky Dalo by se konkludentne odvodit ze do samoobsluhy FV, ale mohu se myliti Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 7. července 2022 2 roky to nejspíš ne, když je to v kategorii O všem ostatním a ne O Vodafonu 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. července 2022 2 roky Můžeme se jen dohadovat pro jakou službu to heslo myslí, ale zrovna u obnovení hesla do Můj Vodafone si na tento problém v minulosti stěžovalo celkem dost uživatelů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. července 2022 2 roky Jedná se o obnovení hesla do Můj Vodafone. Omlouvám se blbě jsem to napsal. Píše mi to že že mi příjde odkaz a nic.
Odesláno 8. července 2022 2 roky Centrum péče @FrantišekPěkné odpoledne, vypadá, že svou e-mailovou adresu nemáte ověřenou, vyberte si tedy z některé další možnosti obnovení hesla: https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/hesla/zapomnel-jste-heslo/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 8. července 2022 2 roky Vážená Veroniko, zkouším to dělat : Nejrychleji získáte nové heslo online cestou. Ale nic mi na email nechodí !!!!
Odesláno 8. července 2022 2 roky Tak čtěte dál ... Neklikejte na první odkaz. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. července 2022 2 roky A hlavně si všimnout toho " ... vypadá, že svou e-mailovou adresu nemáte ověřenou ... " 🙂 Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.