Odesláno 16. července 2022 2 roky Dobrý den, na jedné adrese jsem zrušil veškeré služby už někdy v únoru, zařízení jsem vrátil, měl jsem tam přeplatek skoro 2000Kč, který mi byl přislíben vrátit na účet a vy mi místo toho dále posíláte faktury a ještě upomínky? Kde je problém? Píšu sem, protože dovolat se vám nedá a jinej kontakt jsem nenašel. Děkuji za odpověď.
Odesláno 16. července 2022 2 roky Jak se nedá dovolat? Tedy pokud to náhodou není v sobotu večer, to asi fakt nedá... - - - - -
Odesláno 17. července 2022 2 roky Edit: Dá se dovolat, po hodině hraní s automatem a pak si vás přehazují jak horkej brambor, nikdo nic neví ;)) Vzhledem k tomu, že mi zpoplatněná upomínka přišla v pátek večer, tak kdy mám volat? Tyhle služby by snad měly mít kvalitní podporu nonstop. Dluží mi peníze a udělají dlužníka ze mě? I kdyby šlo o korunu, tak mně to dost vadí.
Odesláno 17. července 2022 2 roky Co to je "zpoplatněná upomínka"? Jestli něco přišlo emailem, pak to posílá automat a čas nehraje roli. Jestli to došlo klasickou poštou, pak je to věc doručovatele, kdy zásilku donese. Tak či onak se jistě nic nestane, když člověk vydrží do pondělí a pak to bude řešit. Nonstop podpora opravdu není kvůli vyúčtování, ale pouze u technických problémů. Ostatně když třeba v pátek večer přijde výpis z banky a něco tam nesouhlasí, tak pobočka je také otevřená až v pondělí ráno a nikoliv, že tam bude někdo sedět nonstop a cosi řešit. - - - - -
Odesláno 17. července 2022 2 roky Poštou, vzhledem k tomu, že to mám zaplatit do dvou dnů a příští týden budu mimo ČR, tak to řešim hned.
Odesláno 17. července 2022 2 roky Že máš něco zaplatit do dvou dnů není vůbec nijak právně závazné, to je pouze přání VF, aby tomu tak bylo. Navíc vzhledem k tomu, že nic platit nemáš, ale naopak má VF platit tobě, je úplný nesmysl se tím řídit. Každopádně o víkendech se v tomto směru nepracuje, takže když ne příští pracovní týden, tak některý další z pracovních týdnů, ale zcela jistě ne sobota ani neděle. - - - - -
Odesláno 17. července 2022 2 roky Centrum péče @rootenPěkné odpoledne, kontaktujte nás prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, zde nemáme možnost to celé prověřit. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 19. července 2022 2 roky Podle dokumentu informace_pro_ucastnika.pdf "...že porušíte-li svou povinnost hradit řádně a včas za poskytnuté služby (zejména existence dlužné částky déle než 30 dnů po splatnosti nebo opakované prodlení s úhradou)..." Jsou oprávněni zapsat Vás do registru dlužníků solus.cz. https://www.mesec.cz/market-voice/peklo-jmenem-neopravneny-zaznam-v-registrech/ Takže cokoliv budete projednávat, mějte písemně potvrzené. - - - - Praha 4
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.