Odesláno 18. července 2022 2 roky Dobrý den, jsou nějaké informace, že by mohl být, do nabídky Vodafone (vč. OneNet), zařazen mobilní telefon Vivo X80 Pro? Jedná se o poměrně hodně slušný vlajkový model výrobce s velmi dobrými fotografickými schopnostmi. Tím pádem by to mohla být další alternativa k vlajkovým modelům Samsung a Apple. Jinak na výběr z vyšších pater jiných výrobců bohužel není. Předem děkuji za odpověď.
Odesláno 19. července 2022 2 roky Centrum péče Hezké ráno, @lotrMates, nemám informaci k tomu, že by se značka Vivo měla zařadit do naší nabídky. Poslal jsem ale ještě dotaz kolegům, co u nás mají nabídku telefonů na starosti, tak vám tady pak dám vědět 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 19. července 2022 2 roky Děkuji. Díval jsem se, že se řešilo i u Vodafone DE, tak třeba se zadaří 😊
Odesláno 20. července 2022 2 roky Centrum péče Dobrý den, @lotrMates, tak mi kolegové odpověděli a bohužel v tomhle případě nemám dobrou zprávu. Zatím nemáme žádné informace k tomu, že by se v dohledné době tenhle model měl do naší nabídky zařazovat... - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 20. července 2022 2 roky Dobrý den, děkuji za odpověď. Nicméně je to škoda, když už jsou v nabídce zařazeny přístroje od společnosti vivo Y76 5G a Y55 5G, tak by se i nějaký vyšší model hodil 😊 Hezký den přeji.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.