Odesláno 20. července 2022 2 roky Zdravím, zakoupila jsem si na začátku května 2022 SIMkartu, ale protože jsem ji zatím nepotřebovala, neaktivovala jsem ji. Dnes jsem si ji dala do telefonu a zjistila jsem, že se musí aktivovat do 30 dní, což jsem nestihla. Je možné ji ještě aktivovat? Děkuji za odpověď
Odesláno 20. července 2022 2 roky Aby se SIM musela aktivovat do 30 dní, to je snad unikát, obvykle je platnost několik měsíců nebo i rok a více... - - - - -
Odesláno 20. července 2022 2 roky Přesně tak platnost SIM karet je obvykle několik měsíců, nebo let, a datum platnosti je vždycky vyznačeno na obalu od SIM karty, někdy i po tomto datu jdou aktivovat, pokud máte nějaký problém s aktivací SIM karty tak kontaktujte Vodafone, myslím že těch 30 dní se bude vztahovat k čemu jinému. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. července 2022 2 roky Centrum péče @lenocka Dobrý den, zavolejte nám ohledně toho prosím na 800 77 00 77, nebo případně napište e-mail na adresu socialmediacz@vodafone.com (tam přiložte fotku obalu SIM karty tak, aby tam bylo vidět telefonní číslo a výrobní číslo SIM). Podíváme se na to s vámi 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.