Odesláno 28. července 2022 2 roky před 6 hodinami, renca napsal: Stalo. U rodičů byla TV s CA modulem také cca měsíc vypnutá, po zapnutí bylo spoustu kanálů zakódovaných. Kdysi jsem někde četla - nechat zapnuté na ČT1 HD, po nějaké hodině se předplatné obnovilo a kanály se odkódovaly.. Zrovna ČT1 HD bych nedoporučoval, lepší je Nova HD nebo Prima HD. Ty jsou zakódované a do 5 minut by se to mělo rozeběhnout a člověk to hned vidí. Pokud je naladěno pouze 58 programů, tak je špatně něco jiného. Co je to za typ TV? před 3 hodinami, Adolf.Shitler napsal: S 5G vysílači je bohužel nezřídka problém i u kvalitních rozvodů, protože když je vysílač někde poblíž, tak se jeho signál dostane až přímo do samotného koncového přijímacího zařízení (TV, STB) a vymalováno. ale to pak nejde jen pár programů, né že chybí 100+ programů Upraveno 28. července 2022 2 roky uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 28. července 2022 2 roky To je fakt. Leda by se někde díky 5G přímo přebudil zesilovač kabelovky, ale to už si bude muset řešit dotyčný se zákaznickým centrem. - - - - -
Odesláno 28. července 2022 2 roky Na začátku bylo psáno, že na STB všechny programy fungují Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 28. července 2022 2 roky Autor nevim jak, ale vyreseno. zkusil jsem to xkrat prepojit, dokonce koupit i novy kanal a po asi 20tem ladeni mam vsechny programy a otec je zase happy. Nevim cim to bylo, ale vim, ze na to uz nikdy nebudu sahat a preladovat 😛 Diky vsem 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín
Odesláno 28. července 2022 2 roky Závada, kde se nepodaří identifikovat její příčina,má sklon k recidivě. Ale nechci strašit, třeba už to bude OK :) - - - - -
Odesláno 28. července 2022 2 roky Mě se stalo u kamarádky něco podobného a musela přímo v TV vybrat UPC síť Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 29. července 2022 2 roky Já při ladění televizoru nebo setoboxu používám Režim ladění – Rychlé a zadám tam frekvenci 658 MHz, televizor pak neprohledává celé frekvenční pásmo, ale vytáhne si seznam kanálů z tabulky NIT, která se vysílá na každému multiplexu a ladění je pak otázka okamžiku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. srpna 2022 2 roky Před 2 dny mi na TV s CA modulem přestal fungovat Eurosport 2 HD - multiplex 770 MHz, zkoušela jsem ho znovu naladit pomoci ručního ladění na TV Samsung, nic se nenašlo. Na Chromecast mi sice Eurosport 2 HD funguje, nicméně bych byla radši, aby fungoval i na TV s modulem. Poradíte něco, abych nemusela měnit kabely, mám je ještě od UPC. Díky moc. jsem z Brna.
Odesláno 12. srpna 2022 2 roky Rušení 5G sítí, zavolat technika, pokud je problém na kabelu mezi zásuvkou a TV může být zpoplatněno - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.