Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Já  vím moc dobře o co jde.

Ale já čekám na tu zásadní výhodu proti příjmu signálu přímo v TV-jak píšeš.

Rozbočení signálu do PVR recieveru a TV nepovažuji za nic nového.

Upraveno uživatelem kraftwerk007

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec
Odesláno

Mně poučovat nemusíš.

Pořád čekám na to vysvětlení, proč je lepší sledovat vysílání přes FBC tuner, než přes tuner v TV.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Liberec
Odesláno

android levne provedeni je strasny shit, ale takove Dune HD Real Vision 4K linux kombinovany s androidem, pararada, apk vodafoe tv slape , vse rychle bez problemu

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno
@kraftwerk007 Zjevně vůbec nevíš, co to je FBC tuner a jeho výhody (a skutečně to není jenom o sledování). Ale v jednom pravdu máš - poučovat tě opravdu nebudu a info o FBC si tak budeš muset dohledat sám.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Dávám ti jednoduchou otázku-očekávám jednoduchou odpověď.

Ty máš doma nějaký Dream nebo VU+? Podle tebe to je logicky nejlepší volba, ostatní stojí za dvě věci, že jo?

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Liberec
Odesláno

Ty jsi tedy měl k dispozici dvě stejné profesionálně kalibrované TV a slepým testem jsi usoudil, že obrazový výstup je lepší z GigaBlue, než z tuneru v TV.

Asi tak?

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Liberec
Odesláno

Myslím že tohle je zbytečná debata, každému vyhovuje něco jiného, mě třeba setobox od Vodafone a přijde docela fajn že si tam člověk může okamžitě zastavit přehrávání nebo posouvat kam potřebuji pustit si vše zpětně nebo sledovat uložené nahrávky které si třeba navolím z mobilu, nebo videotéku, jediné co mě vadí je ten graficky škaredý televizní program a dálkový ovladač s plochými tlačítky které nejdou hmatem najít, ale i to už se chystám vyřešit tím že na to nalepím průhledné plastové čočky.

CA modul v televizoru používám také, tam je přepínání rychlejší ale zase tam chybí ty interaktivní funkce.

Někomu zase může vyhovovat zmíněný setobox kvůli nahrávání na pevný disk, což jsem třeba v minulosti využíval, ale dneska už se mi vážně nechce dopředu hledat co si nahraji a radši koukám zpětně.

Takže jak říkám, každému vyhovuje něco jiného a nemá se smysl o tom hádat co je lepší, nejlepší by byla asi kombinace asi od každého něco.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
@kraftwerk007 V souvislosti s FBC se opravdu nebavím o nějakém výstupu do TV a jeho kvalitě, protože FBC je primárně o něčem jiném. A o čem, to už si musíš zjistit sám, protože debatu na téma FBC končím :)
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague