tomus Odesláno 14. února 2023 Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 2 hodinami, papousek84 napsal: Compal CH7465 bílý nyní mám jeden volný, po přestěhování (podařilo se mi ho zakoupit plně funkční). možno poslat přes zásilkovnu. Bohužel jakmile ten modemu odepneš ze své smlouvy, nebo z nějaké jiné, tak už ho nelze znovu přepsat na jinou smlouvu a modem se stává bezcenným kusem elektroodpadu jak už psal Marek-26 a to i přesto že je třeba plně funkční, jediné co má snad ještě nějakou hodnotu je ten celkem výkonný napájecí adaptér, možná ho ještě někomu prodáš jako náhradní díl. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 14. února 2023 Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 10 hodinami, Ivo2003 napsal: Když je ta wifree bez používání a jen se vysílá SSID, tak to to pásmo skoro nijak nezarušuje snad. Moment kdy tu wifree někdo používá je jen zlomek času. Souhlas. Za mě UPC wi-free byla super služba. Na principu sdílení kusu vlastní kapacity wifi sítě možnost připojit se na wifi kdekoli a kdykoli od uživatelů v tomto "ekosystému". Široké pokrytí wifi hotspotů, aniž by musel operátor složitě budovat separátní vlastní byznys infrastrukturu. 1 Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 15. února 2023 Sdílet Odesláno 15. února 2023 U wi-free se dokonce ani nesdílela část vlastní kapacity, protože pro wi-free byl vyhrazený extra datový tok 10/2 Mbps a tento nijak neomezoval rychlost, kterou měl přímo zákazník, na jehož modemu wi-free fungovala. 1 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. února 2023 Sdílet Odesláno 15. února 2023 Mimochodem funguje ještě wi-free na Slovensku ? Ještě jsem v mobilu na tuto síť našel památku a koukám že dokonce přidělovala jen interní IP adresy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkato Odesláno 1. března 2023 Sdílet Odesláno 1. března 2023 Našel jsem tento dokument pozadavky-na-zarizeni-docsis.pdf (vodafone.cz), protože došlo ke změně všeobecných podmínek, bod 3.2 a chtěl bych se zeptat, zda se najde někdo, kdo půjdou cestou koupě vlastního zařízení DOCSIS a zapojení do sítě vodafone? Já osobně bych do toho nešel. 1 Citovat - - - - Vyskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. března 2023 Sdílet Odesláno 1. března 2023 Hned jako první požadavek je uvedeno že: Zařízení MUSÍ disponovat certifikací DOCSIS 3.1 ze strany CableLabs. To znamená že pokud by si tam chtěl hypoteticky někdo připojit ně jaký vlastní modem, tak to nemůže být například Compal, nebo něco staršího, jak by si zde někteří určitě přáli, ale naopak moderní a dražší modemy, jestli teda vůbec nějaký takový co by splňoval podmínky vůbec je k dispozici. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Wladimir Odesláno 13. března 2023 Sdílet Odesláno 13. března 2023 Dnes som volal na linku VF a bolo mi povedané to isté, s dodatkom o európskej certifikácií. Ja konkrétne pre svoje účely hľadám modem s čipovou sadou od Broadcom, takže zatiaľ som prišiel na modely: Technicolor CGA6444VF alebo CGA4233DE. Takže použité sú už k ničomu, treba zohnať jedine nové? Máte k takému kroku ešte niekto nejaký postreh? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. března 2023 Sdílet Odesláno 14. března 2023 Zatím si nikdo vlastní modem nezprovoznil, takže nikdo žádné zkušenosti nemá. Každopádně bude muset projít vložením do systémů vodafone toho daného kusu a nikdo nezaručuje, že bude fungovat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 14. března 2023 Sdílet Odesláno 14. března 2023 To som zvedavy, ako to VF CZ spojazdni (ak vobec).. ked si spomeniem, ako to prebiehalo pred 5 rokmi vo VF DE 😁 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 14. března 2023 Sdílet Odesláno 14. března 2023 Tam mají spor, ne? Pokud píšou, že koncový bod je ve vlastnictví Vodafone, nemůže mít člověk vlastní. Možná sami nerozumí tomu, že si to blbě napsali, pokud to chápu tak, že připojí jakýkoliv modem splňující dané podmínky? Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.