tomus Odesláno 14. března 2023 Sdílet Odesláno 14. března 2023 A není koncový bod zásuvka a koncové zařízení modem ? 2 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 15. března 2023 Sdílet Odesláno 15. března 2023 Jo, pravda, mé nepochopení, tak to je: https://www.aspi.cz/products/lawText/1/45360/1/2/vyhlaska-c-130-1997-sb-o-koncovem-bodu-telekomunikacnich-siti/vyhlaska-c-130-1997-sb-o-koncovem-bodu-telekomunikacnich-siti Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 15. března 2023 Sdílet Odesláno 15. března 2023 @drew to je davno zruseny predpis. Aktualne platna definice je v hxxps://www.zakonyprolidi.cz/cs/2005-127#p2-2-f (odkaz nelze vlozit) Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew Odesláno 16. března 2023 Sdílet Odesláno 16. března 2023 Jo, ja si to říkal, že jsem kdysi vydedukoval, že koncový bod je modem. Takže ty podmínky Vodafone má nějak divně. Citovat - - - - Praha 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 11. dubna 2023 Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 V 14. 3. 2023 v 7:23, Marek-26 napsal: Zatím si nikdo vlastní modem nezprovoznil, takže nikdo žádné zkušenosti nemá. Každopádně bude muset projít vložením do systémů vodafone toho daného kusu a nikdo nezaručuje, že bude fungovat. @Marek-26 Marku, zdravím. Položil jsem oficiální dotaz na VF, aby specifikoval, co je potřeba z mé strany směrem k Vodafone CZ, abych mohl používat mé vlastní koncové v rámci kabelového připojení. Kolegové se i přes připomínání zatím nemají k odpovědi už déle než 14 dní. 🙂 Když se tu bavíme na odborné / technické úrovni, můžu poprosit Vás? Postačí Vodafonu CZ nasdílet tzv. CM-MAC adresu routeru, který chci aktivovat? Je ještě něco potřeba? Díky! Nerad bych kladl tento dotaz Vodafonu přes ČTÚ, přijde mi to hloupé a věřím, že VF mi odpověď umí dát přímo... Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviddvbc Odesláno 11. dubna 2023 Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Ano, dá ti odpověď... Že to prostě nejde 😆 Nevím proč se na to pořád naivně ptáš . 2 Citovat Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 11. dubna 2023 Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 @Daviddvbc Sorry, seš mimo! Četl sis nové podmínky VF? Pokud ne, tak si je přečti, odkazy jsem sdílel např. na stránce 14 v tomto vlákně. Potvrzeno i ze strany ČTÚ. Vlastní koncová zařízení v kabelové síti VF jsou prostě fakt. @Marek-26 Marek mi maximálně nemusí chtít nasdílet postup, což by mě mrzelo, a musel bych řešit jinými způsoby. Závěrem, naivní seš ty, pokud mi tu budeš podsouvat cokoli jiného. 1 Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. dubna 2023 Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Problém asi bude v tom, že teoreticky už vlastní modem připojit možná jde, ale prakticky s tím nikdo nemá zkušenost, zřejmě ani ve Vodafone, v zásadě by ti mělo stačit sdělit MAC adresu a typ modemu a hlavně musíš komunikovat ve Vodafonu s někým kdo ví co po něm chceš. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviddvbc Odesláno 11. dubna 2023 Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 @paffko Promiň, nemyslel jsem to osobně. Každopádně pokud se ti podaří zaregistrovat na kabelové síti Vf vlastní modem, jsem ti dlužen omluvu. Citovat Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 11. dubna 2023 Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Vlastní modem připojit nejde, protože na trhu není žádné zařízení, které by splňovalo požadavky, jenž si VF klade (snad vyjma nějakých nevrácených Compalů, které ale stále patří VF a nikoliv tomu, kdo by je chtěl připojovat). Zjevně je zde někdo jenom troll... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.