Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ví někdo zda Vodafone ještě aktivuje službu (dříve UPC Telefon)?

Odesláno

@yondan ano telefon prodávají byl jsem si pro něj před 14 dny na poboččce

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Slamb změnil název na Pevná telefonní linka
  • po měsíci...
Odesláno

Zdravím a prosím o radu.

Mám exUPC pevnou telefonní linku, využívám svůj telefon. Protože dosloužil a kupovat nový nechci, rád bych si ho od Vodafone pronajal, a mám zájem o konkrétní typ - Yealink W73 (i kdyby byla cena pronájmu vyšší než u jednodušších modelů).

Je to možné, případně jde si ho (po předchozí domluvě) vyzvednout v kamenné prodejně?

Děkuji

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box
  • Brno
Odesláno

Jenom bych chtěl upozornit že telefon Yealink W73 je určen pro VoIP telefonii a podle specifikací v manuálu zřejmě ani nemá klasický telefonní port RJ-11, pomocí kterého by šel připojit ke kabelovému modemu od exUPC/Vodafone, má pouze port RJ-45 pro připojení do internetu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
V případě pevné tel. linky (bez nutnosti VoIP) se dá za pár kaček pořídit nějaký zachovalý bezdrát Gigaset (https://www.odkarla.cz/vyhledavani?q=gigaset), to vůbec nemá smysl uvažovat o pronájmu.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@tomus Moje chyba, toho jsem si nevšiml. Děkuji za odpověď.

@Adolf.ShitlerTaké děkuji, asi máte pravdu. Nějaký koupím.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box
  • Brno
Odesláno

pronájem zařízení k pevné lince stojí 10 Kč měsíčně 😄

Upraveno uživatelem kautskym

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
Pokud je to za Gigaset C450, který je v nabídce VF a běžně stojí nový cca 500 Kč, pak má smysl o tom i uvažovat :) Ale jinak bych si za stovku koupil v bazaru Gigaset C430A: https://www.odkarla.cz/bezdratovy-telefon-gigaset-c430a#varianta-433972
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Můžete  použít  jakýkoliv  telefon  pro pevnou  linku,  mě  fungoval i klasický  aparát  od SPT Telecom z roku  1992.  Jen musí  mít  tónovou volbu. 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague