Přejít na obsah

Nová přípojka do domu

Doporučené příspěvky

No, tak úplně to nemusí být pravda. Pokud například vedlejší dům má konektivitu a já ne, může se nechat prověřit, zda by šlo kabel dotáhnout atd. To ověřovač dostupnosti neukáže. Také ne vždy tam jsou adresy, kde kabel je, může tam být historicky, ale prvky po cestě nemusí být z různých důvodů vyměněné.

• To se mi líbí 1
  • Děkuji 1
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Tak na lince nemají know how o všem a už vůbec nevidí do všech systémů 🙂 Když jsem dělal na KC v UPC, tak na to bylo na to speciální oddělení, kam se takové případy předávaly (třeba i nově postavené domy v dostupnosti sítě), které dokázalo z map a dokumentace odhadnout, zda má cenu prověřovat na místě nebo ne a rovnou říci, že připojení není možné a k tomu důvod.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Nikdo netvrdí, že tam na to musejí znát odpověď hned při telefonu. 

Mohou to zjistit a zavolat zpět, nebo dotyčnému založit nějaký interní tiket a má se mu zpět ozvat odpovědné oddělení apod.

Občas mi to přijde jak garážnická firma, že dotyčný z oficiálních kanálů - neúspěšného hovoru na linku nic nedozví a musí zvolit plán B, forum. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Centrum péče

@MartinPěkné dopoledne, rádi to prověříme. Napište nám prosím o jakou konkrétní adresu se jedná přes https://tam.je/forum 🙂 

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...