Odesláno 19. srpna 2022 2 roky Na ČT sport v DVB-C není už od včerejška k dispozici EPG. Na androidu v aplikaci je stejný problém, dokonce díky tomu ani nelze stanice spustit přímo z programu. Jediná možnost je spustit stanici před nebo za ČT sport a přepnout šipkami nahoře vlevo. Je to nějaký globální problém? Jak jste na tom ostatní? Nezdá se mi, že by to bylo navázané jen na můj účet. Děkuji. Upraveno 19. srpna 2022 2 roky uživatelem honza265 Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Praha
Odesláno 19. srpna 2022 2 roky Schválně jsem to teď zkoušel a EPG tam je i na následující dny. Ostrava. TV s kartou. - - - CA modul OVA
Odesláno 20. srpna 2022 2 roky Zřejmě je myšlena Vodafone Android aplikace. Tam je opravdu Čt Sport (asi týden) bez informací a jde spustit jen skokem z okolního kanálu. Restart, odhlašení/přihlášení nepomohlo. U ostatních kanálů informace je. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 20. srpna 2022 2 roky Já odpovídal na tuhle část: "..Na ČT sport v DVB-C není už od včerejška k dispozici EPG.." - - - CA modul OVA
Odesláno 23. srpna 2022 2 roky Centrum péče Zdravím vás, pokud ještě na jakékoliv platformě tyhle potíže stále evidujete, napište nám prosím ohledně toho přes https://tam.je/forum/, případně můžete zavolat na 800 77 77 31, necháme to prověřit 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 23. srpna 2022 2 roky Autor Ano, problém stále přetrvává na VF STB a to jak po restartu STB, tak i Vodafone Station. Ve Vodafone aplikaci na Androidu je již vše v pořádku. Spojím se tedy s podporou, jak píšete. Díky! Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.