Odesláno 20. srpna 2022 2 roky Autor Já jsem se na to ptal, abych nebyl závislý na příjezdu technika, ale bylo mě řečeno, že na prodejnách DVB-C nemají... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 20. srpna 2022 2 roky Dneska se mi stalo to samé, je pravda, že jsem premium box nějaký týden nepouštěl, svítila pouze dioda bíle jinak no signal. Stačilo však pouze vyndat a zandat baterky v dálkovém ovladači a box najednou funguje! Nevím, jestli se mezitím neaktualizoval. Upraveno 20. srpna 2022 2 roky uživatelem retron - - - - Praha
Odesláno 21. srpna 2022 2 roky Autor Já mám diodu červenou, ale box vůbec na nic nereaguje. Ještě se chci zeptat, jestli musím s boxem vrátit i HDMI a LAN kabel. Ne, že bych si je chtěl nechat, ale mám je složitě vedeny za skříní, kterou musel celou odstavit. Případně jestli můžu dodat nějaké jiné kabely, co mám v šuplíku, kdyby to bylo vyžadováno. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 21. srpna 2022 2 roky HDMI kabel by se vracet měl, ale předpokládám že technik přiveze komplet nový box, tak ať si ten nový HDMI kabel a případně LAN kabelnechá, když ho bude vyžadovat. Hlavně ať ti také vymění napájecí zdroj, ten tvůj už může být klidně nějaký načnutý. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. srpna 2022 2 roky Autor To je fakt, může si vzít ty nové kabely. Bude něco nutné pro zprovoznění toho nového boxu? Nebo zapnu a pojede. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 21. srpna 2022 2 roky Víceméně se zapne, projede si prvotní instalace a ladění a pojede to. A boxy na prodejnách. Jedná se o totožné boxy po stránce HW, je to věc backendu, na kterou službu se ten box navěsí. Na prodejnách mají ale zákaz boxy k DVB-C vydávat, vždy ho musí dodat technik. Technik s ledovým klidem servis na box z prodejny vrátí Vodafone, že box nedodávali a tedy ani neservisují. Nechte si tedy vždy zařízení dovézt technikem ať vám operátor či někdo z prodejny říká co chce. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. srpna 2022 2 roky btw chci se zeptat, stále je systémový problém “navést” OTT box k DVB-C televizi nebo už to lze, když hodně poprosím? - - - - Praha
Odesláno 22. srpna 2022 2 roky Tak ono to šlo vždy u jednoho účtu mít DVB-C i OTT. Ale samozřejmě to jsou 2 různé služby, takže 2x platba. Jinak tedy to nejde a nikdy nepůjde mít DVB-C i OTT pod jednou služnou. A v místech, kde je dostupné exUPC by ani nikdo mít OTT televizi správně neměl. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. srpna 2022 2 roky Pokud to někomu pomůže tak DVB-C verze VTV boxu se dá provozovat i bez připojeného anténního koaxiálního kabelu, pouze nefunguje živé vysílání, ale všechny ostatní funkce jako zpětné zhlédnutí, nahrávání, videotéka a EPG fungují, takže se to dá použít aspoň jako nouzovka. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. srpna 2022 2 roky to vím a takhle to bohužel provozuju od ukončení Horizonu, ale sledovat vše s minutovým zpožděním je trochu kostrbaté řešení, zvlášť když se box zapíná na živém vysílání nouzovkou bych od migrace nazval celý vodafone - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.