Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

Já jsem se na to ptal, abych nebyl závislý na příjezdu technika, ale bylo mě řečeno, že na prodejnách DVB-C nemají...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Dneska se mi stalo to samé, je pravda, že jsem premium box nějaký týden nepouštěl, svítila pouze dioda bíle jinak no signal. Stačilo však pouze vyndat a zandat baterky v dálkovém ovladači a box najednou funguje! Nevím, jestli se mezitím neaktualizoval.

Upraveno uživatelem retron

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Já mám diodu červenou, ale box vůbec na nic nereaguje.

Ještě se chci zeptat, jestli musím s boxem vrátit i HDMI a LAN kabel. Ne, že bych si je chtěl nechat, ale mám je složitě vedeny za skříní, kterou musel celou odstavit. Případně jestli můžu dodat nějaké jiné kabely, co mám v šuplíku, kdyby to bylo vyžadováno.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

HDMI kabel by se vracet měl, ale předpokládám že technik přiveze komplet nový box, tak ať si ten nový HDMI kabel a  případně LAN kabelnechá, když ho bude vyžadovat.

Hlavně ať ti také vymění napájecí zdroj, ten tvůj už může být klidně nějaký načnutý.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

To je fakt, může si vzít ty nové kabely. Bude něco nutné pro zprovoznění toho nového boxu? Nebo zapnu a pojede.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Víceméně se zapne, projede si prvotní instalace a ladění a pojede to.

A boxy na prodejnách. Jedná se o totožné boxy po stránce HW, je to věc backendu, na kterou službu se ten box navěsí. Na prodejnách mají ale zákaz boxy k DVB-C vydávat, vždy ho musí dodat technik. Technik s ledovým klidem servis na box z prodejny vrátí Vodafone, že box nedodávali a tedy ani neservisují. Nechte si tedy vždy zařízení dovézt technikem ať vám operátor či někdo z prodejny říká co chce.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

btw chci se zeptat, stále je systémový problém “navést” OTT box  k DVB-C televizi nebo už to lze, když hodně poprosím?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Tak ono to šlo vždy u jednoho účtu mít DVB-C i OTT. Ale samozřejmě to jsou 2 různé služby, takže 2x platba. Jinak tedy to nejde a nikdy nepůjde mít DVB-C i OTT pod jednou služnou. A v místech, kde je dostupné exUPC by ani nikdo mít OTT televizi správně neměl.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Pokud to někomu pomůže tak DVB-C verze VTV boxu se dá provozovat i bez připojeného anténního koaxiálního kabelu, pouze nefunguje živé vysílání, ale všechny ostatní funkce jako zpětné zhlédnutí, nahrávání, videotéka a EPG fungují, takže se to dá použít aspoň jako nouzovka.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

to vím a takhle to bohužel provozuju od ukončení Horizonu, ale sledovat vše s minutovým zpožděním je trochu kostrbaté řešení, zvlášť když se box zapíná na živém vysílání

nouzovkou bych od migrace nazval celý vodafone

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague